Mutatie Opzichter

  • Category woningcorporaties
  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9023982

Over de functie

Zorg jij voor de kwaliteit en de onderhoudsplanning van het woningbestand? Heb jij ervaring als Mutatie Opzichter? Dan zoek ik jou!

Als Mutatie Opzichter zorg jij dat huurders veilig en comfortabel kunnen wonen en dat hun woning goed onderhouden wordt. Je stuurt onder meer onderhoudsmedewerkers aan, voert inspecties uit en inventariseert risico's.

Je bent het technisch aanspreekpunt voor bewoners, collega's en aannemers met betrekking tot het dagelijks beheer van de vastgoedportefeuille. Je bent verantwoordelijk voor de eerste en tweede inspectie voor het mutatieonderhoud. Bij reparaties ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling en de kwaliteit van de reparaties. Ben jij of ken jij iemand die ik heb beschreven? Ik zie je reactie graag tegemoet!

Wat biedt Maandag® jou?
- Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden;
- Wij bieden een marktconform salaris volgens CAO Woondiensten. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring;
- Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter;
- Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Functie eisen

Functie eisen
- Minimaal 2 jaar ervaring als Mutatie Opzichter bij een woningcorporatie;
- Je hebt een afgeronde MBO Bouwkunde opleiding;
- Je bent in het bezit van rijbewijs B.

recruiter van de vacature

Giusi Conti

recruiter van de vacature

Giusi Conti