Docent AVO

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region groningen
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9023973

Over de functie

Sta jij sterk in je schoenen en wil jij graag als AVO-docent lesgeven binnen het Praktijk- of Vmbo-onderwijs?

Voor een school in Drenthe en omgeving zijn wij namelijk op zoek naar een energieke AVO-docent in de omgeving Drenthe. Als AVO-docent ben jij de docent die een goede relatie met de leerlingen kan opbouwen. Jij weet als (Pabo)docent precies de juiste aandacht te geven aan elke individuele leerling. Daarnaast zorg jij voor een veilige sfeer in de klas, zodat er een optimale leerervaring wordt gecreëerd. Het is van belang dat je ervaring hebt in het voortgezet onderwijs en stevig in je schoenen staat. Samen met de leerlingen ben jij namelijk in staat om hen een rooskleurige toekomst te bieden.

Zie je jezelf in het bovenstaande profiel terug? Neem dan direct contact met mij op via 06 10 31 28 89 of wisse.vanleeuwen@maandag.nl.

Functie eisen

  • Je hebt ervaring met het lesgeven aan het voortgezet onderwijs;
  • Je hebt een Pabo-diploma, een 2e-graads bevoegdheid of je bent in de afrondende fase van de opleiding;
  • Je weet verschillende vormen van didactiek toe te passen in je lessen en je bent communicatief vaardig.

Wat biedt Maandag® jou?

Je ontvangt een marktconform salaris volgens de onderwijs CAO en alle reiskosten worden vergoed op basis van €0,19 per kilometer. Tijdens en voor je opdracht word je professioneel begeleid door je Recruiter en Accountmanager. Zij beschikken over een breed netwerk van professionals, waarmee je kennis kan delen en jouw netwerk verder kan uitbreiden. Daarnaast biedt Maandag® jou de kans om op projectbasis ervaring op te doen op verschillende scholen.

recruiter van de vacature

Wisse van Leeuwen

recruiter van de vacature

Wisse van Leeuwen