Frontoffice Medewerker

  • Category woningcorporaties
  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9023967

Over de functie

Wil jij het gezicht voor de huurders zijn? Heb je ervaring als medewerker frontoffice binnen de woningcorporatie? Dan zoek ik jou!

Als medewerker frontoffice ben je hét visite kaartje van de woningcorporatie. Je houdt je bezig met de eerste lijn klantencontact. Denk aan het aannemen en efficiënt afhandelen van klantvragen, afspraken inplannen en informatie verstrekken over producten en diensten.

Je kunt omgaan met hoge werkdruk en je kan op een dienstverlenende wijze vragen doorspelen aan de juiste afdeling. Je zorgt ervoor dat mensen met een goed gevoel het gesprek afsluiten, klanttevredenheid staat immers hoog in het vaandel bij jou. Ook vind je het niet erg om je collega’s te ondersteunen bij diverse administratieve taken.

Wat biedt Maandag® jou?
- Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden;
- Wij bieden een marktconform salaris volgens CAO Woondiensten. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring;
- Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter;
- Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden

Functie eisen

Functie eisen
- Je hebt een afgerond MBO opleiding;
- Je hebt minimaal 1 jaar ervaring als medewerker frontoffice binnen een woningcorporatie;
- Ervaring bij een woningcorporatie is een harde eis;

recruiter van de vacature

Giusi Conti

recruiter van de vacature

Giusi Conti