Brand Manager

  • Category maandag intern
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9023962

Over de functie

Maandag®. Marktleider in het detacheren van professionals in de zorg, het onderwijs en bij de overheid. Landelijk actief met 20 vestigingen.

Whoohoo®. Actief in engineering, construction, finance, IT, life science, aviation en medical.
10 Vestigingen (en groeiende) in Duitsland, België en Polen.

Maandag vindt het vinden van toffe, ondernemende medewerkers essentieel. Wij zijn een platte, energieke organisatie. Start up mentaliteit, maar ervaren. Eerst wie, dan wat. Wij steken veel tijd en energie in het opleiden van de beste mensen. Centraal staan plezier in werk, drive en professionaliteit.

Voor onze gave merken zijn we volop bezig met onze brand ID. Voor alle kanalen, in alle landen. Hiervoor zoeken wij een Brand Manager. En niet zomaar één! Onze nieuwe collega wordt eindbaas over het verder vormgeven en uitrollen van onze nieuwe, frisse identiteit. En da’s geen kleinigheid.

Wat ga je doen?
Wat niet? Jij gaat ervoor zorgen dat onze merken online en offline herkenbaar en consistent naar voren komen. Dit doe je door Maandag® en Whoohoo® veel aandacht te geven vanuit de centrale merkstrategie. Deze help je mee ontwikkelen in samenwerking met de Directeur Marketing & Communicatie. Jij maakt de vertaalslag van strategie naar tactiek en zorgt ervoor dat alles perfect wordt geïmplementeerd.
Niets ontgaat jouw vindingrijke en nauwkeurige blik. Je doet overal net dat stapje extra waar wij naar op zoek zijn. Dit stapje doe je niet alleen, maar samen met ons Marketing & Communicatieteam. Een jong, fris en bevlogen team dat staat te popelen om je te ontmoeten.

Functie eisen

Wat neem je mee?
Durf. Karakter. Energie. Deskundigheid.
Je bent zelf-startend, ondernemend. Jij weet wat een merk maakt. Wacht niet op opdrachten maar gaat zelf op onderzoek uit. Zo kom je met inspirerende ideeën en relevante ontwikkelingen. Je bent conceptueel sterk en stressbestendig. Je bent je bewust van kwaliteit en gaat hier zorgvuldig mee om. In deze functie signaleer jij kansen en maak jij je eigen ‘merk winkel’.

Daarnaast beschik je over:
• Minimaal 5 jaar ervaring binnen een soortgelijke functie in een commerciële, bevlogen organisatie;
• Een hbo diploma richting Marketing of Communicatie;
• Project management skills: het plannen en coördineren van projecten is voor jou geen probleem. Een bal of 10 tegelijk hooghouden ook niet.
• Ervaring met aansturen van bureaus;
• Kleurkennis: Je kent het verschil tussen RGB, PMS en CMYK (uit je hoofd). Je kent je weg in Adobe Illustrator (Photoshop);
• Haar op je tanden: dit is geen startersfunctie en je zult veel samenwerken met de commerciële vestigingen en verschillende stakeholders;
• Reislust: je werkt af en toe een dag vanuit Duitsland of België.

Wij bieden:
Een toffe baan zoals je nog niet eerder hebt gehad, met een fijn salaris en arbeidsvoorwaarden waar je extra blij van wordt. Maar vooral een geweldige werkervaring.
Standplaats: Purmerend. Purmerend? Ja Purmerend. Onder de rook van Amsterdam bieden wij een randstadmentaliteit in de regio. Maar dan helemaal zen door het ontbreken van files en een korte autorit door een landelijke omgeving. Bovendien: je bureau staat in Purmerend, maar met je Surface en telefoon zijn heel Maandag® en Whoohoo® je kantoor.

recruiter van de vacature

Patricia van Deursen

recruiter van de vacature

Patricia van Deursen