Klantmanager werk

  • Category sociaal domein
  • Region drenthe
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9023891

Over de functie

Per direct ben ik op zoek naar een ondernemende en ervaren klantmanager werk!

Functie-inhoud
Een van onze gemeentes in Drenthe is bezig met een ontwikkeltraject van een Leerwerkbedrijf. Om dit project in goede banen te leiden zijn er ervaren en enthousiaste klantmanagers nodig.
Er wordt dan ook van de klantmanagers verwacht dat dit nieuwe traject in goede banen wordt geleid. De gemeente is dan ook op zoek naar iemand met de nodige ervaring binnen de jobcoaching/reintegratie die vol enthousiasme en ondernemerschap wil beginnen aan het project!

In deze functie beheer jij je eigen caseload. Je houd je bezig met het voeren van intakegesprekken (en de juiste diagnose stellen) met de uitkeringsgerechtigden. Jouw doelgroep is 27 jaar en ouder met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Jij behoudt ten alle tijden de regie over jouw caseload. Je zorgt dat trajectplannen worden opgesteld en bewaakt hier de voortgang in. Je weet jouw doelgroep op de juiste manier te motiveren en coachen om terug te keren naar de arbeidsmarkt (of richting een opleiding). Daarbij weet je de juiste match te maken tussen persoon en vacature!

Functie eisen

- Je bent in het bezit van een Hbo-diploma;
- Je hebt ervaring in het werkveld van de re-integratie/jobcoaching
- Je hebt kennis van de Participatiewet;
- Ervaring met het systeem Civision Samenleving is een pré!

recruiter van de vacature

Barbara Endendijk

recruiter van de vacature

Barbara Endendijk