Projectleider Openbare Ruimte

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region gelderland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9023887

Over de functie

Ben jij een ervaren projectleider? Heb jij ervaring binnen de openbare ruimte? ? Zijn kernwoorden als bestuurlijke sensitiviteit, besluitvaardig, probleemoplossend en delegeren voor jou niet onbekend? Voor een gemeente in Gelderland ben ik op zoek naar een projectleider openbare ruimte. Het betreft een vaste functie binnen de gemeente voor 36 uur in de week!

Wat ga je doen?

Als projectleider draag je integrale verantwoordelijkheid voor projecten, die door het Ingenieursbureau worden uitgevoerd. Je stuurt de projectmedewerkers functioneel aan en je bent verantwoordelijk voor het functioneren van het projectteam en de projectmedewerkers. Je legt hierbij verantwoording af aan de opdrachtgever en het lijnmanagement. De focus van de functie ligt op de regievoering van projecten, adviseurschap, ketensamenwerking en doorontwikkeling van het projectmatig werken. Daarnaast ben je in staat om het projectteam mee te nemen in het ontwikkelen van projectmatig werken


Wie ben jij?

Voor deze functie zoek ik een enthousiaste projectleider die de opdrachtgever en het projectteam meeneemt! Een projectleider die van buiten naar binnen kijkt en weet hoe hij of zij de verbinding moet maken. Door goed inzichtelijk te krijgen over welke kwaliteiten je medewerkers beschikken en hier ook gebruik van te maken, weet jij het beste in je medewerkers naar boven te halen! Jij voelt aan wat zij nodig hebben en hoe jij daar op kan inspelen. Je geeft in verschillende situaties effectief leiding aan het projectteam en kunt krachtig richting en sturing geven.

Functie eisen

-HBO werk- en denkniveau
-Aanvullende opleidingen op het gebied van projectmanagement en projectmatig werken
-Je beschikt over relevante werkervaring met processen op het gebied van ruimtelijke ordening, realisatie, beheer en planning & control en ervaring met geïntegreerde contracten en systeem gerichte contractbeheersing
-Je bent goed in het adviseren, daarnaast stel je met gemak doelen op, je staat open voor feedback en je vindt persoonlijke ontwikkeling van belang.

recruiter van de vacature

Anoek Meier

recruiter van de vacature

Anoek Meier