Verpleegkundige Ziekenhuis

  • Category zorg-ziekenhuizen
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9023766

Over de functie

Ben jij de verpleegkundige die verder wil groeien binnen het ziekenhuis? Sta jij open voor een afwisselende functie binnen een energiek team? Dan ben ik op zoek naar jou! Maandag® heeft diverse mogelijkheden voor een verpleegkundige niveau 4/5.

Hier wordt jij blij van

Als verpleegkundige bij Maandag® krijg je de mogelijkheid je verder te ontwikkelen binnen het ziekenhuis. Vanuit de zekerheid van een dienstverband krijg je de kans verschillende specialisme te ontdekken waaronder Longziekten, Orthopedie, Neurologie, Neurochirurgie, Cardiologie en MDL. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de planning, uitvoering en evaluatie van de zorg. Vanuit jouw betrokken houding maak je snel contact met zowel je patiënten als je team. Je werkt samen met een bevlogen multidisciplinair team, dat open staat voor jou input. Naast het werken in teamverband functioneer jij ook goed zelfstandig. Op zowel somatisch als mentaal vlak ben jij een aanspreekpunt voor patiënten, partners en familie. Tevens vindt je het leuk om mee te denken over onderzoeken, kwaliteit van zorg en zorgbeleving. Het wordt natuurlijk helemaal gewaardeerd als je beschikt over teamspirit en een gezonde dosis humor.
Herken jij jezelf in bovenstaande vacature en ben jij toe aan een nieuwe stap? Dan kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden via Maandag® te bespreken.

Functie eisen

Hier worden wij blij van

Je werkt graag samen met diverse disciplines. Je bent een bevlogen professional die zich op diverse vlakken binnen het vakgebied wil ontwikkelen. Natuurlijk moet je ook over een aantal basisvoorwaarden beschikken, zoals:
• Afgeronde Verpleegkunde opleiding niveau 4 of 5;
• Geldige BIG-registratie ;
• Inzetbaarheid op verschillende diensten ;
• Beschikbaar voor 16 tot 32 uur per week;
en heb je al ervaring binnen het ziekenhuis, dan worden we helemaal gelukkig.

recruiter van de vacature

Rosanna de Haan

recruiter van de vacature

Rosanna de Haan