Consulent Sociaal Domein

  • Category sociaal domein
  • Region drenthe
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9023738

Over de functie

Wij zijn voor 24 uur per week op zoek naar een Consulent Sociaal Domein in de omgeving (zuidwest) Drenthe. Als Consulent Sociaal Domein ben jij het aanspreekpunt voor de burger op het gebied van zorg en ondersteuning. Dit doe je voornamelijk op het gebied van WMO, maar ook binnen de jeugd en participatie. Je beoordeelt hulpvragen, voert (keukentafel)gesprekken en brengt zodoende ze zorgbehoefte of hulpvraag in kaart. Je onderzoekt welke hulp er nodig is en schakelt hierbij tussen de betrokken instanties (leveranciers, artsen, hulpverleners, etc.). Jij voert de regie over het proces van aanvragen tot de afhandeling.

Functie eisen

- Afgeronde opleiding op MBO+ niveau;
- Recente werkervaring binnen het Sociale Domein als gebiedswerker/WMO Consulent;
- Kennis van relevante wet- en regelgeving;
- Kennis van medische terminilogie en inzicht in hulpmiddelen en voorzieningen;
- In het bezit van een rijbewijs.

Wat kan Maandag bieden?
Maandag kan jou de zekerheid van een vast contract bieden, met de mogelijkheid om ervaring op te doen bij diverse gemeentes. Als WMO consulent maak jij onderdeel uit van het Maandag®-team Sociaal Domein. Maandag® biedt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen: zo kun je via de Academy diverse vakinhoudelijke cursussen en trainingen volgen.
Daarnaast krijg je bij ons uiteraard een marktconform salaris, een kilometervergoeding (0,19 cent), een vakantie- en pensioenregeling en bieden wij de mogelijkheid tot een leaseauto.

recruiter van de vacature

Barbara Endendijk

recruiter van de vacature

Barbara Endendijk