Bouwkundig Projectleider Vastgoed

  • Category woningcorporaties
  • Region gelderland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9023731

Over de functie

Voor een van onze opdrachtgevers in de regio Arnhem - Nijmegen zijn we op zoek naar een Projectleider vastgoedonderhoud.

Als projectleider binnen vastgoedonderhoud ben je verantwoordelijk voor meerdere projecten tijdens de werkvoorbereiding, de realisatiefase en de projectevaluatie. Je beheerst je projecten op basis van Geld, Organisatie, Tijd, Informatie, Kwaliteit (GOTIK) en veiligheid. Je bent verantwoordelijk voor de te nemen acties en beslissingen die noodzakelijk zijn om projecten tot een goed einde te brengen. Je stuurt en coacht het projectteam, je bent verantwoordelijk voor de planning en bewaakt de voorbereiding en uitvoering. Je hebt oog voor het welzijn van de collega’s die voor je werken. Je controleert de voortgang van de projecten die je onder je hoede hebt en geeft daarbij ook operationeel leiding aan die projecten. Je zorgt voor de juiste mensen op de juiste plek binnen je planning en voor adequaat personeel. Je onderhoudt ook de contacten met opdrachtgevers en ketenpartners. Bij de aansturing van de projecten leef jij uiteraard de wettelijke voorschriften na wat betreft veiligheid, milieu en gezondheid.

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar kandidaten met HBO werk- en denkniveau op het gebied van bouwkunde en management. Wanneer je ook kennis hebt van schilder- en beschermingstechniek en/of ervaring bij een vastgoedonderhoudsbedrijf is dit een pré. Je hebt aantoonbare ruime werkervaring en bent daardoor vakinhoudelijk sterk. Je communiceert goed en makkelijk, zowel mondeling als schriftelijk. Daarnaast heb je ervaring met Lean Management.

recruiter van de vacature

Jurgen Barentsen

recruiter van de vacature

Jurgen Barentsen