Applicatiebeheerder InProces

  • Category ict
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9023726

Over de functie

Het programmateam Digitaal Werken heeft de opdracht gekregen bij te dragen aan de excellente dienstverlening die door het bestuur wordt nagestreefd. Contacten tussen inwoners, bedrijven en de gemeentelijke organisatie moeten zodanig worden vormgegeven dat de gemeentelijke dienstverlening optimaal aansluit bij de vraag en de behoefte van inwoners en bedrijven.
Een van de middelen die hierbij wordt ingezet is het zaaksysteem. Een zaak start met de vraag van een inwoner of bedrijf en eindigt met het antwoord of het besluit of een actie van de gemeente. Het zaaksysteem volgt de stappen in het proces en bundelt alle informatie met betrekking tot de zaak.

Het team wat het zaaksysteem ontwikkelt maakt deel uit van het programmateam Digitaal Werken. Het team bestaat op dit moment uit vier ontwikkelaars.
Het zaaksysteem ondersteunt naast procesmanagement ook document- en content management en ook documentgeneratie. Je bent de komende tijd bezig met de functionele ontwikkeling van het zaaksysteem. Het is de bedoeling dat de hele organisatie hiermee zaakgericht gaat werken. Alle dossiers moeten een plek krijgen in het zaaksysteem. In een aantal gevallen zorgt het zaaksysteem voor werkprocesondersteuning. Dit is, naast zo’n 44 andere processen, het geval voor de meervoudige ondersteuningsvraag, de subsidieaanvraag en de bezwaarprocedure. Het team draagt zorg voor de ontwikkeling van deze werkprocessen en de bijbehorende documentsjablonen en rapportages. Daarnaast worden de verschillende websites van de gemeente en het intranet ontwikkeld met dit systeem. Ook hier is het team verantwoordelijk voor de configuratie en/of ontwikkeling.

Functie eisen

- Minimaal een afgeronde HBO-opleiding;
- Ervaring met projectmatig en zaakgericht werken;
- Kennis van, en ervaring met XML, HTML5, CSS3, Javascript, JSON;
- Op CV aantoonbare werkervaring met Zaaktypecatalogus (ZTC) en het documentstructuurplan;
- Ervaring met het werken met javascript frameworks en libraries, bijvoorbeeld Angular JS, Ext JS en vis.js;
- Op CV aantoonbaar minimaal 1 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar als applicatiebeheerder/ontwikkelaar;
- Op CV aantoonbare werkervaring met het CMS en zaaksysteem InProces

recruiter van de vacature

Katja Bobyleva

recruiter van de vacature

Katja Bobyleva