Vergunningverlener Milieu

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region limburg
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9023622

Over de functie

In 2010 maakte de WABO zijn debuut. Onder andere het proces van vergunningverlening is een stuk integraler geworden. Jij weet dit als geen ander!
Voor diverse opdrachtgevers in de regio Limburg krijgen wij met regelmaat interessante opdrachten binnen voor een Vergunningverlener Milieu. In deze functie ben je vastberaden voor kwalitatief goede en tijdige afhandeling van aanvragen voor vergunningen, ontheffingen en meldingen in het kader van de Wet Milieubeheer (Wm) en de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo).
Als vergunningverlener ben jij betrokken met het gehele proces van (complexe) vergunningaanvragen op het gebied van milieu; van intake tot advies. Denk aan thematieken als geluidhinder, externe veiligheid, bodemhygiëne, lucht- en waterverontreiniging en afvalstoffen.
Daarnaast ga jij ook meer beleidsmatig aan de slag met de vergunningen. Je vertaalt ontwikkelingen, definieert kaders en richtlijnen en je stelt beleidsnota's en verordeningen op.

Functie eisen

Wat vragen we van een Vergunningverlener Milieu?
• Kennis van en ervaring met het werkveld vergunningverlening en de actuele wet- en regelgeving op het beleidsgebied milieu.
• Ervaring op gebied van het behandelen van vergunningaanvragen binnen de agrarische sector is een pré.
• Je beschikt over een vlotte babbel en een sterke pen.
• Je kunt goed plannen en organiseren, en hebt een echte winnaarsmentaliteit!

Niet geheel onbelangrijk…wat biedt Maandag® jou? Dat vertel ik liever in een persoonlijk gesprek, het is ten slotte maatwerk 
Maar als tip van de sluiter; wist je dat er de mogelijkheid bestaat om vanuit een dienstverband bij Maandag® verschillende opdrachten uit te voeren? Dus vastigheid wat betreft het inkomen en flexibiliteit wat betreft de opdrachten.
Interessant? Dan nodig ik je graag uit om hier verder over te praten! Niet interessant? Dan nodig ik je graag uit om over de andere opties te praten!

recruiter van de vacature

Koen Bezemer

recruiter van de vacature

Koen Bezemer