Allround Adviseur Ruimtelijke Ordening

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region limburg
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9023619

Over de functie

Nieuwe kansen benutten, de horizon verbreden, we durven tegenwoordig het heft in eigen handen te nemen! De maand januari staat symbool voor 'nieuwe ronde, nieuwe kansen'. Voor jou de kans om het heft in eigen handen te nemen en aan die nieuwe kans te verwelkomen!
Als adviseur Ruimtelijke Ordening ga jij zorg dragen voor de ontwikkeling van kaders en beleid en algemene advisering. Daarbij gaat het om bouw- en bestemmingsplannen, maar ook om natuur- en landschapsontwikkeling, groeves en ontgrondingen. Jij adviseert en stuurt bij het plannen, uitvoeren, evalueren en bijstellen van strategie en beleid. Met bestemmingsplannen kan jij lezen en schrijven, dus zonder problemen draag jij zorg voor allerhande zaken.
Je zet jouw ervaring in om te adviseren bij enkelvoudige en meervoudige aanvragen omgevingsvergunning (bouw, aanleg en sloop) en principeverzoeken. Hierover voer jij intern overleg met bestuur en management.
Vanwege je interesse binnen het vakgebied ben je ook up-to-date met de ontwikkelingen rondom Omgevingswet. Kom maar op met die Omgevingsvisie!
Ook buiten de organisatie ga jij pro-actief aan de slag. Je gaat onderhandelingen voeren met (markt)partijen en vertegenwoordigt de gemeente in juridische procedures. Ook bij provinciale- en regionale bijeenkomsten / overleggen neem jij het woord!

Functie eisen

Wat verwachten we van jou?
• Jij hebt (minimaal) een afgeronde HBO diploma (denk aan Planologie, Rechten ).
• Minimaal 3 jaar relevante werkervaring (Wat is relevant? Overtuig mij maar!).
• Stage- of werkervaring binnen de overheid.

Wat mag je van ons verwachten?
Naast de inhoudelijke uitdagingen zijn er nog een aantal extra voordelen om bij Maandag® te werken. Je profiteert namelijk van een prima arbeidsvoorwaardenpakket, een marktconform salaris en een collectieve pensioenregeling. Daarnaast kun je jezelf ontplooien door gerichte, vakinhoudelijke ondersteuning en vervolgopleidingen via de Maandag® Academy en online trainingen van GoodHabitz.

recruiter van de vacature

Koen Bezemer

recruiter van de vacature

Koen Bezemer