Toezichthouder Milieu

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region limburg
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9022732

Over de functie

Jouw missie; ‘het verhogen van de kwaliteit van de samenleving’. Het klinkt idealistisch, maar als Toezichthouder Milieu is dit toch echt wat je doet.
Als Toezichthouder kom jij namelijk op voor de bescherming van het milieu. Onafhankelijk en onpartijdig richt jij je op naleving van de wet- en regelgeving binnen deze thematiek.
Hiervoor ga je met frisse energie naar buiten toe om informatie te vergaren. Op basis van deze bevindingen, maak je vervolgens een onderbouwd oordeel. Artikel-5 procedure of toch over gaan tot handhaven?
Complexe casussen zijn voor jou geen probleem. Met tactisch inzicht duik jij zonder problemen in bestemmingsplannen. Maar jij kunt meer dan dat! Jij onderscheidt je pas echt door je communicatieve vaardigheden.
"We doen het zo, omdat het in de wet staat!" of "Ja maar zo doen we het al dertig jaar!" zal jij nooit als argumenten gebruiken. Genuanceerd, op zoek naar een oplossing, met die houding ga jij in gesprek met Burgemeester en Wethouders.

Functie eisen

Maandag® Maastricht is op zoek naar Toezichthouders Milieu van verschillende niveaus:
• Beginnend toezichthouder; jij hebt de basisopleiding HAMIL en kunt bedrijven in klasse A en B zelfstandig controleren.
• Ervaren toezichthouder; jij hebt alweer 3 jaar ervaring. Cursussen in de thematiek van akoestiek en opslag van gevaarlijke stoffen heb je ondertussen gehad. Categorie C bedrijven kun jij zelfstandig inspecteren.
• Zeer ervaren toezichthouder; 5 jaar ervaring en aanvullende opleiding BRZO inspecteur.
Veel van onze klanten hebben de vraag naar bovenstaande profielen. Om die reden wil ik graag met deze professionals in gesprek. Wie ben je, wat wil je en wat vind jij nou écht belangrijk?
Het projectmatig werken heeft de toekomst en Maandag® heeft hiervoor het netwerk.

Let’s talk!
Wist je bijvoorbeeld dat er de mogelijkheid bestaat om vanuit een dienstverband bij Maandag® verschillende opdrachten uit te voeren? Dus vastigheid wat betreft het inkomen en flexibiliteit wat betreft de opdrachten.
Interessant? Dan nodig ik je graag uit om hier verder over te praten! Niet interessant? Dan nodig ik je graag uit om over de andere opties te praten!

recruiter van de vacature

Koen Bezemer

recruiter van de vacature

Koen Bezemer