Medewerker Bijzondere Bijstand en Minima

  • Category sociaal domein
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9023569

Over de functie

Ben jij degene die zich met een groot inlevingsvermogen weet te verplaatsen in de schoenen van de klant? Blijf je te allen tijde pragmatisch werken en volgens de bestaande regelgeving? Dan ben jij mogelijk de Medewerker Bijzondere Bijstand en Minimaregelingen waarnaar ik op zoek ben!

Als Medewerker Bijzondere Bijstand en Minimaregelingen behandel je integrale hulpaanvragen. Je bent verantwoordelijk voor alle correspondentie en administratieve verwerking die voortvloeit uit deze aanvragen. Rapporteren en adviseren is jou niet vreemd want jij weet zowel jouw schriftelijke als mondelinge capaciteiten goed toe te passen in elke situatie.
Jouw kennis van de wetgeving stelt jou in staat om elke aanvraag grondig te evalueren en om aan de hand van persoonlijk contact met de burger elke beslissing toe te lichten.
Huisbezoeken afleggen is in deze functie niet vreemd en ook valt het opstellen van beschikkingen onder jouw bevoegdheid.
Word je helemaal enthousiast bij het lezen van deze vacature? Bij Maandag® help ik jou graag verder bij het vinden van jouw droombaan! Zoveel mensen, zoveel wensen. Voor iedereen ligt de klemtoon bij het vinden van deze droombaan op een ander vlak. Als detacheringsorganisatie beschikken we over de flexibiliteit om de verwachtingen bij onze professionals zoveel mogelijk tegemoet te komen.

Functie eisen

Functie-eisen;
- Afgeronde Mbo-opleiding aangevuld met een vakspecialisatie óf een afgeronde Hbo-opleiding (Sociaal Juridische Dienstverlening is een pré)
- Minimaal 6 maanden ervaring als consulent Bijzondere Bijstand en Minimaregelingen (opgedaan in de voorbije 2 jaar)
- Kennis en werkervaring van/met de sociale wet- en regelgeving
- GWS/Suite ervaring (Module Centric is een pré)
- Motivatiebrief (half A4)

Benodigde competenties;
- Klantgericht
- Resultaatgericht
- Betrouwbaar
- Communicatief vaardig
- Teamplayer
- Analytisch vermogen
- Inlevingsvermogen
- Stressbestendig
- Motivatiebrief

recruiter van de vacature

Barbara Vicca

recruiter van de vacature

Barbara Vicca