Traineeship woningcorporatie

  • Category woningcorporaties
  • Region gelderland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9023552

Over de functie

Zou jij graag alle aspecten van de woningcorporatie willen ontdekken? Wil jij met jouw kennis, bevlogenheid en passie bijdragen aan de corporatie? Dan kan dit traineeship wellicht de uitdaging zijn die jij zoekt!

Voor een woningcorporatie zijn wij op zoek naar een bevlogen professional die net zijn (bouw)technische opleiding heeft afgerond en klaar is om mijn kennis bij te dragen aan een corporatie. Wat wij bieden is een leuk, divers traineeship waarbinnen jij alle aspecten waar de woningcorporatie mee te maken heeft leert kennen. Je kunt hierbij denken aan opzichter taken zowel planmatig als mutaties, maar ook uitvoerende, kwaliteit en service gerichte taken. Ook loop je mee met de bouwinspecteur. Je komt bij veel huurders thuis dus je moet het leuk vinden om niet alleen met (bouw)technische aspecten bezig te zijn maar ook met sociale aspecten. Het is niet alleen meelopen maar ook zelf doen en veel leren en ontdekken. Zodat je aan het eind van dit traineeship op diverse vlakken zelfstandig ingezet kunt en wilt worden.

Spreekt dit jou aan? Heb je altijd al gedurende je opleiding gedacht dat je binnen een woningcorporatie wilde werken? Dan is dit je kans!

Functie eisen

- Afgeronde (bouw)technische mbo of hbo opleiding
- In het bezit van een flinke dosis nieuwsgierigheid, enthousiasme en flexibiliteit
- Sterke communicatieve vaardigheden
- Tijd en zin in je drukke agenda om voor 36 uur per week te werken

recruiter van de vacature

Yara Kamps

recruiter van de vacature

Yara Kamps