Belasting medewerker

  • Category financieel
  • Region gelderland
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9023478

Over de functie

Administratie en belastingen saai? Niet voor jou!

Voor de afdeling Belasting binnen een gemeente in regio Gelderland zijn wij opzoek naar een ondernemende medewerker met kennis van alles rondom belastingen en gemeentelijke heffingen om het team te versterken.

Als Belasting medewerker ben jij verantwoordelijk voor het gehele belastingproces en zal jij ingezet worden op alles wat te maken heeft met WOZ, gemeentelijke heffingen en bezwaar- en beroepschriften. Jouw takenpakket is heel divers en hierdoor is voor jou elke dag een nieuwe uitdaging.

Samen met je team controleer jij wie er belastingplichtig is binnen de gemeente en treed je op als contactpersoon zowel voor interne als externe belanghebbenden. Hierbij kan jij denken aan het inwinnen van informatie voor het bepalen van de belastingaanslag maar ook aan het beantwoorden van inkomende vragen van belastingplichtigen en/of andere afdeling binnen de gemeente. Daarnaast controleer je en stel je belastingaanslagen op in samenwerking met de applicatiebeheerder.

Als aanvullende werkzaamheden in de rol van Belasting medewerker kan jij denken aan: het verwerken van BAG/WOZ gegevens, het mede bewaken van de voortgang van informatiestromen en het uitvoeren van bestandscontroles. Daarnaast bewaak jij dat de afhandeling van activiteiten binnen de gestelde termijn gebeurt en verzorg jij ook de administratie.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en voldoe jij aan de functie-eisen? Neem zo snel mogelijk contact met mij op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Functie eisen

Voor deze mooie en uitdagende functie vragen wij het volgende van jou:

• Afgeronde MBO opleiding in de administratief/juridische richting;

• HALO-opleiding is een pré, of bereid zijn deze te halen;

• Enkele jaren gemeentelijke werkervaring in de heffing van gemeentelijke belastingen en kennis van actuele wet- en regelgeving ervan

• Je hebt ervaring met Key2belasting

recruiter van de vacature

Marcos Pinilla Navarrete

recruiter van de vacature

Marcos Pinilla Navarrete