1e graad docent Engels

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region utrecht
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9023447

Over de functie

Voor een moderne school in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een eerstegraad docent Engels. Het betreft een goed georganiseerde school voor Havo, Vwo, Gymnasium en Technasium leerlingen.
Wat deze school zo bijzonder maakt is het feit dat deze school extra aandacht besteedt aan talentontwikkeling van de leerlingen. Zo biedt de school speciale programma's aan waarbij leerlingen lessen kunnen besteden aan van sport, kunst en media.
Als kers op de taart biedt de school ook een onderwijsprogramma aan voor leerlingen die sterk zijn in het vak Engels en de ambitie hebben om hun Cambridge certificaat te halen.

Je zult gaan lesgeven aan de bovenbouw, inclusief eindexamenklassen. Deze vacature is ten behoeve van een zwangerschapsverlof vanaf de kerstvakantie tot aan de meivakantie voor 0.8 FTE.
Je bent flexibel, denkt op een vindingrijke manier en past in je lessen diverse (digitale) lesmethodes toe die aansluiten bij de belevingswereld van de leerlingen. 'Out of the box' is hoe jouw lessen omschreven kunnen worden.
Belangrijk voor jou is dat je leerlingen de begeleiding kunt geven die zij nodig hebben. Dit doe jij middels een persoonlijke aanpak. Samen met het team zal jij de kennis en vaardigheden van iedere leerling naar een hoger niveau tillen.

Herken jij jezelf hierin en zoek je nog een nieuwe uitdaging?
Heb je interesse en wil je meer informatie? Neem dan snel contact op via 06 57 56 98 28 of mail naar jonne.denouden@maandag.nl.

Functie eisen

- Eerstegraad bevoegd docent Engels of in de afrondende fase van je opleiding;
- Flexibel in reizen;
- Beschikbaar voor minimaal drie á vier dagen.

recruiter van de vacature

Jonne den Ouden

recruiter van de vacature

Jonne den Ouden