SEH Verpleegkundige

  • Category zorg-ziekenhuizen
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9023403

Over de functie

Opzij, opzij, opzij, maak plaats, maak plaats, maak plaats, ik heb ongelofelijke haast! Zo gaat het op de spoedeisende hulp. Herken jij jezelf hierin? Dan kom ik graag met jou in contact!

Spoedeisende hulp. Geen dag is hetzelfde. Je vind het belangrijk om zorgvuldig en patiëntgericht te werken. Tevens weet je het hoofd koel te houden als het druk is en ben je doortastend en besluitvaardig.

Als SEH-verpleegkundige ben jij verantwoordelijk voor de totale zorg voor de aan jou toegewezen patiënten. Hierbij is de menselijke maat jouw uitgangspunt, zowel in de omgang met patiënten en familie als ook met de collega’s.

Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied. Daarnaast wordt er verwacht dat je zelfstandig te werk kunt gaan en de geboden hoge complexe zorg goed kunt coördineren.

In jouw werk als SEH-verpleegkundige is het belangrijk dat je onder stressvolle omstandigheden effectief kunt werken, dat je secuur bent en zeer secuur te werk gaat. Daarbij beschik je over een groot inlevingsvermogen.

Op de spoedeisende hulp is geen dag hetzelfde, iedere dag geef je zorg aan slachtoffers van grote en kleine ongevallen. Je weet als geen ander dat elke seconde telt op een spoedeisende hulp en jij bent bereidt patiënten net dat beetje extra te geven.

Functie eisen

  • Je bent in het bezit van een Verpleegkundige diploma, aangevuld met een SEH-aantekening
  • Bevoegd en bekwaam in verpleegtechnische handelingen
  • Je bent BIG geregistreerd
  • Bereidt wisselende diensten te werken

Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

Voldoe jij aan de bovenstaande functie eisen, heb je vragen of ben jij juist op zoek naar een nieuwe Maandag®? Neem contact met mij op via 06- 22 10 09 78.

recruiter van de vacature

Stephanie Proost

recruiter van de vacature

Stephanie Proost