GZ psycholoog Mentalization Based Treatment

  • Category zorg-ggz
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9023298

Over de functie

Heb jij als GZ-psycholoog, psychotherapeut of klinisch psycholoog affiniteit met Mentalization Based Treatment? Lees dan verder over jouw volgende uitdaging!

Voor één van onze opdrachtgevers in de omgeving van ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een regiebehandelaar. Het betreft de behandeling van cliënten met persoonlijkheidsstoornissen zoals Borderline, het betreft hier in eerste instantie volwassenen, er bestaat de mogelijkheid dat hier later ook adolescenten bij komen. De behandeling vindt plaats vanuit een multidisciplinair team waar jij deel van gaat uitmaken. Vast onderdeel van jouw werk is actieve deelname aan het intake- en diagnostiekteam.

Wil jij graag de zekerheid van een vast dienstverband, maar ben je ook op zoek naar afwisseling? Dan is een vast dienstverband bij Maandag® een passende volgende stap in jouw carrière.

Functie eisen

• Een BIG-registratie als GZ-psycholoog;
• Affiniteit en/of ervaring met de doelgroep ‘volwassenen’
• Daarnaast ben jij stressbestendig en beschik jij over een open houding

Alleen sollicitaties die aan bovenstaande eisen voldoen worden in behandeling genomen.

Wij bieden

Maandag® biedt jou de gelegenheid om je expertise bij diverse organisatie in te zetten en uit te breiden. Daar wordt de zorgbranche blij en beter van, maar jij ook! Bij Maandag® koppel je dus de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken! Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring (conform de salarisschalen). Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.
Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten over deze opdracht? Of heb je algemene vragen over de mogelijkheden bij de grootste detacheerder in de publieke sector? Ik vertel je er graag meer over!

Jij zorgt graag voor mensen, wij zorgen graag voor jou.

recruiter van de vacature

Nicolette Kommers

recruiter van de vacature

Nicolette Kommers