GZ psycholoog Persoonlijkheidsstoornissen

  • Category zorg-ggz
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9023277

Over de functie

Persoonlijkheidsstoornis - als 'moeilijke' karaktertrekken je leven sterk beïnvloeden. Ligt jouw expertise als GZ-Psycholoog op dit gebied? Dan biedt Maandag® jou de mogelijkheid om je carrière verder te ontplooien.

Wil jij als GZ psycholoog werken in een zich sterk ontwikkelende dynamische werkomgeving waar ruimte is voor persoonlijke inbreng?

De functie van GZ psycholoog in het zorgprogramma persoonlijkheidsstoornissen is een gevarieerde functie in een zich sterk ontwikkelende werkomgeving, waar ruimte is voor persoonlijke inbreng.

Als GZ psycholoog maak je deel uit van het multidisciplinair team. Je doet intakes en je ontwikkelt en stelt behandelplannen op. Ook evalueer je de behandelplannen en indien nodig stel je deze bij. Je voert psychodiagnostisch onderzoek uit, je interpreteert de resultaten, en je schrijft een onderzoeksrapport. Je geeft individuele en/of groepsbehandelingen/therapieën. Je geeft werkbegeleiding en supervisie aan GZ psychologen in opleiding. Verder lever je een bijdrage aan de evaluatie en het bijstellen van het beleid van de zorglijn.

Vind je cliëntvriendelijkheid, professionaliteit en plezier in je werk belangrijk? Wij ook! Wil jij graag de zekerheid van een vast dienstverband, maar ben je ook op zoek naar afwisseling? Dan is een vast dienstverband bij Maandag®, waarin je wordt gedetacheerd naar verschillende opdrachtgevers, een passende stap in jouw carrière als GZ-psycholoog.

Functie eisen

Wij zoeken een enthousiaste kandidaat met aantoonbare ervaring en affiniteit met cliënten met persoonlijkheidsproblematiek. Daarnaast beschik jij over:

• Een BIG-registratie als GZ-psycholoog;

• Affiniteit en/of ervaring met persoonlijkheidsstoornissen

• Bij voorkeur heb jij ervaring met EMDR, cognitieve gedragstherapie, schemagerichte therapie en IPT of bereid een opleiding hierin te volgen.

Alleen sollicitaties die aan bovenstaande eisen voldoen worden in behandeling genomen.

Wij bieden

Maandag® biedt jou de gelegenheid om je expertise bij diverse organisatie in te zetten en uit te breiden. Daar wordt de zorgbranche blij en beter van, maar jij ook! Bij Maandag® koppel je dus de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken! Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring (conform de salarisschalen). Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten over deze opdracht? Of heb je algemene vragen over de mogelijkheden bij de grootste detacheerder in de publieke sector? Ik vertel je er graag meer over!

Jij zorgt graag voor mensen, wij zorgen graag voor jou.

recruiter van de vacature

Nicolette Kommers

recruiter van de vacature

Nicolette Kommers