Medewerker Verhuur

  • Category woningcorporaties
  • Region gelderland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9023241

Over de functie

Heb je kennis en ervaring met het huurrecht, passend toewijzen, huuradministratie- en contracten? En haal je er plezier uit om hiermee bezig te zijn en daarnaast mensen te helpen aan een nieuwe woning? Dan zoeken wij jou als onze nieuwe medewerker verhuur!

Als medewerker verhuur bij maandag® bestaat de mogelijkheid om bij een of meerdere woningcorporaties aan de slag te gaan. Met jouw kennis en stage of werkervaring bij een woningcorporatie kun je direct aan de slag bij de woningcorporatie en lever je direct een mooie bijdrage. Jij draagt er zorg voor dat woningen die vrij komen zo snel mogelijk weer verhuurd kunnen worden. Je zorgt ervoor dat de vertrekkende huurder de woning achterlaat zoals deze de woning heeft gekregen en houdt daarbij rekening met de voorgeschreven richtlijnen. Dit om ervoor te zorgen dat de woningen aan nieuwe huurders weer in nette staat verhuurd kunnen worden. Gedurende jouw werkzaamheden is het van belang dat zowel de woningen in nette staat opgeleverd worden als dat de leegstand van de woningen tot een minimum worden beperkt. Om leegstand tot een minimum te beperken moeten er advertenties geplaatst worden om nieuwe huurders aan te trekken, jij bent degene die de advertenties schrijft en plaats. Dus als je naast al die andere verantwoordelijkheden en uitdagingen nog niet overtuigd bent en je vindt het leuk om advertenties te schrijven en te plaatsen dan moet dit je zeker enthousiasmeren. Daarnaast ben jij de aangewezen persoon die informatie verstrekt aan zowel huurders als potentiele huurders over vragen als wat de mogelijkheden zijn omtrent woningruil, passend toewijzen en het huurrecht. Ook plan jij de bezichtigingen met de potentiele huurders en maakt de huurcontracten.

Ben je enthousiast geworden? Heb je relevante recente werkervaring? Kijk dan snel bij de functie-eisen of jij in het profiel past!

Functie eisen

- Relevante afgeronde MBO of HBO opleiding
- Relevante recente werkervaring als medewerker verhuur binnen een woningcorporatie
- Je hebt kennis en ervaring van passend toewijzen, het huurrecht, huurcontracten en de huuradministratie

recruiter van de vacature

Yara Kamps

recruiter van de vacature

Yara Kamps