Functioneel Beheerder AFAS Profit

  • Category ict
  • Region flevoland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9023152

Over de functie

De Functioneel beheerder die wij zoeken is veelzijdig en heeft ruime kennis en ervaring, als Functioneel Beheerder ben jij degene die zich inzet voor het beheer van de HR-applicatie AFAS Profit.
Jij bent het aanspreekpunt voor gebruikers voor (complexe) tweedelijns incidenten, meldingen en wijzigingsverzoeken en de oplossing hiervan. Dit doe je niet op afstand vanuit de afdeling ICT, maar in actieve communicatie met gebruikers. Jij geeft afwijkingen of knelpunten zelf door aan gebruikers wanneer je deze ontdekt en zoekt ook zelf naar specificaties en oplossingen.
Je vraagt ook actief uit of er wijzigingen nodig zijn en zorgt vervolgens voor de juiste planning. Hetzelfde doe je met de informatiebehoefte onder gebruikers. Jij zorgt dat je weet wat er nodig is en zorgt voor de juiste voorlichting en gebruikershandleidingen bij nieuwe applicaties en functionaliteiten.

Bij alles wat je doet, kijk je verder dan het dagelijkse reilen en zeilen. Waar kan het beter qua functionaliteiten? Hoe kan het oplossen, afhandelen en testen van incidenten beter worden aangepakt? Jij hebt een visie op functioneel beheer en geeft van daaruit de standaarden vorm. Door onze ‘agile’ manier van werken ben je niet altijd enkel en alleen bezig met functioneel beheer. Het kan zomaar zijn dat je bijspringt op andere fronten, zoals testen of analyseren, als een deadline daarom vraagt. Het kan ook zijn dat je voor een andere applicatie werkzaamheden moet verrichten. Een garantie voor afwisseling en het uitblijven van ‘de automatische piloot modus’.

Dit alles doe je natuurlijk niet alleen, maar vanuit een multidisciplinaire afdeling met Functioneel beheerders, Testers, een Scrum master en een Product owner. Binnen jouw team is ruimte voor jouw vakkundigheid, visie en drive om resultaten te behalen. Jij maakt het team beter, het team maakt jou beter, samen zorgen jullie ervoor dat de stafafdelingen van de gemeente Almere hun werk goed kunnen doen!
Hij/ zij heeft ruime kennis en ervaring met het beheer van de volgende applicaties: AFAS Profit

Functie eisen

Voor deze functie zijn we op zoek naar een collega die graag de handen uit de mouwen steekt om met teamgenoten een mooi resultaat te behalen. Jij brengt bovendien het volgende met je mee:
● een afgeronde HBO-opleiding;
● 3 - 5 jaar werkervaring in functioneel beheer binnen een dynamische omgeving;
● ITIL en BiSL certificeringen/ervaring;
● kennis van en affiniteit met HR-processen, ICT-oplossingen en operationeel procesdenken;
● ervaring met de HR-applicatie AFAS Profit is een vereiste;
● ervaring met het bouwen van rapporten en analyses binnen Profit is zeer wenselijk.
● ervaring met het bouwen van workflows binnen Profit en het beheren van Insite is een pre;

We zijn opzoek naar iemand die zicht thuis voelt in een dynamisch omgeving waarbij de voortdurende veranderingen van de klantprocessen een vast gegeven is. Veranderen de omstandigheden? Dan zoek je snel een nieuwe route om het juiste resultaat te behalen. Daarbij kijk je altijd vooruit en om je heen, naar relevante, nieuwe ontwikkelingen die je mee kunt nemen.

recruiter van de vacature

Katja Bobyleva

recruiter van de vacature

Katja Bobyleva