Groepsleerkracht Speciaal Onderwijs

  • Category onderwijs-speciaal onderwijs
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9023115

Over de functie

Jij werkt het liefst samen met leerlingen die leer-, gedrags- en/of opvoedingsproblematiek ervaren en ziet het werken als groepsleerkracht binnen het speciaal onderwijs als een mooie uitdaging.

Als groepsleerkracht voor het speciaal onderwijs weet jij als geen ander om te gaan met leerlingen die extra zorg nodig hebben. Een optimale ontwikkeling van de leerling staat centraal. Jij staat stevig in je schoenen en bent in staat om lesstof duidelijk en gestructureerd over te brengen aan leerlingen in kleine klassen. Belangrijk in deze functie is dat je over sterke luistervaardigheden beschikt en van nature aanvoelt wat jouw leerlingen nodig hebben. Als groepsdocent ben jij verantwoordelijk voor de voorbereiding en verzorging van lessen, naast het verrichten van algemene werkzaamheden die voortvloeien uit het onderwijs.

Tijdens een eerste kennismaking bespreken we jouw ambities en bekijken we de mogelijkheden voor het schooljaar 2017/2018. Uiteraard wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met jouw voorkeuren betreffende het SO, SBO, VSO en het praktijkonderwijs.

Functie eisen

Wat biedt Maandag® jou?

Een dienstverband bij Maandag® biedt zekerheid gecombineerd met afwisseling en uitdaging. Zo kan jij bij diverse scholen voor een kortere of langere tijd aan de slag, ervaring op doen en jouw onderwijsnetwerk vergroten. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend geregeld. Jouw salaris is conform het onderwijs cao en wordt maandelijks rond de 23e uitgekeerd. Alle reiskosten worden vergoed op basis van € 0,19 per kilometer en zaken als doorbetaling tijdens schoolvakanties en vakantiegeld behoren uiteraard tot de voorwaarden.

• In het bezit van een pabo-diploma, master SEN of LIO
• Ervaring met lesgeven, minimaal door stage
• Aantal uren in overleg

recruiter van de vacature

Ramon Janssen

recruiter van de vacature

Ramon Janssen