Projectleider Grondzaken Zelfbouw

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9023076

Over de functie

Ervaring als Projectleider en toe aan nieuwe zelfbouw projecten voor een grote gemeente in de regio van Amsterdam? Dan is dit wellicht jouw volgende baan!

Je komt te werken in een team dat zich volledig richt op de realisatie van de gemeentelijke zelfbouwambitie. Denk hierbij aan nieuwbouwkavels voor individuele zelfbouw, CPO-bouwgroepen, Mede Opdrachtgeverschap, maar ook aan bestaand vastgoed voor CPO-bouwgroepen en Kluswoningen. Dit team faciliteert in het bij elkaar brengen van vraag en aanbod, voert regie op het verzamelen van locaties die gelabeld kunnen worden voor zelfbouw en begeleidt/faciliteert de gemeentelijke projectorganisaties en stadsdelen bij de uitgifte van hun zelfbouwaanbod. Andere belangrijke taken zijn het aanpassen van het beleid op de praktijkervaring en het uitwerken van nieuwe vormen van zelfbouw die aansluiten op de vraag en de stedelijke opgaven.

Vanuit Grond & Ontwikkeling ben jij één van de leden van het gemeentelijk Team Zelfbouw. Binnen dit team neem je één van de verschillende zelfbouwvormen voor je rekening. Jij fungeert daarvoor als verantwoordelijk aanspreekpunt en zorgt onder meer voor een goede afstemming met de uitvoerende projecten en juridische zaken. Ook zorg je voor het actualiseren van formats voor brochures en contracten, het zo nodig begeleiden van tenders en het in teamverband inhoudelijk vormgeven van de zelfbouwmarkten.

Dat je enthousiast bent over zelfbouw is uiteraard een must! Door de diversiteit in zelfbouwprojecten met ieder hun eigen context en uitdagingen wordt er van je verwacht dat je vakmanschap en ondernemerschap toont en dat je creatief en flexibel bent, dat je precies bent, maar ook op hoofdlijnen kunt denken. Omdat je opereert vanuit een team zal je een echte teamspeler moeten zijn.

Functie eisen

- Je bent in het bezit van een WO-diploma in de richting planologie, bestuurskunde, economie of in het bijzonder rechten;
- Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de gebieds- en vastgoedontwikkeling;
- Je hebt minimaal 1 jaar ervaring als projectleider grondzaken in zelfbouwprojecten (PO, CPO, MO).

Ben jij gedreven, heb je affiniteit met zelfbouw en ben jij voor de komende 6 maanden beschikbaar voor 32-36 uur?
Dan kom ik graag zo snel mogelijk in contact met jou!

recruiter van de vacature

Lois Engelschman

recruiter van de vacature

Lois Engelschman