Woninginspecteur

  • Category woningcorporaties
  • Region gelderland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9023041

Over de functie

Ben jij bekend met mutatieonderhoudswerkzaamheden? En heb je werkervaring binnen woningcorporaties? Heb je daarnaast sterke communicatieve vaardigheden en ben je gewend om in een team te werken?

Vanuit maandag® zijn wij op zoek naar woninginspecteurs. Als woninginspecteur ben jij degene die jouw bouwkundige kennis en ervaring meeneemt gedurende jouw werkzaamheden om zo tevreden mogelijke klanten te krijgen en te houden. Je draagt zorg voor alle aspecten rondom de mutatieonderhoudswerkzaamheden zoals het voorbereiden en het regelen hiervan. De vertrekkende huurder ziet jou als zijn eerste aanspreekpunt, dus het is van belang dat je het leuk vind om zowel met bouwkundige aspecten als met sociale aspecten bezig te zijn. Jij bent degene die bepaalt of de kosten voor de werkzaamheden voor de rekening van de huurder of de verhuurder zijn. En je schakelt continu met de verhuurmakelaar over wanneer een woning verhuurd kan worden.

Ben jij bekend met woninginspecties en het verhuurproces? En heb jij sterke communicatie en sociale vaardigheden? En ben je daarnaast in het bezit van de functie-eisen? Neem dan snel contact op!

Functie eisen

- Afgeronde MBO opleiding in de richting van bouwkunde of techniek
- Relevante recente werkervaring met mutatieonderhoudswerkzaamheden
- In het bezit van een EPA-W certificaat
- Bekend met diverse automatiseringssystemen

recruiter van de vacature

Yara Kamps

recruiter van de vacature

Yara Kamps