Basisarts

  • Category zorg-zorg overig
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9023028

Over de functie

Blink je uit op het gebied van coaching en advies? Heb je affiniteit met de sociale geneeskunde en wil je hier ervaring in opdoen?
Wil jij de mens als geheel leren helpen en begeleiden? Dan kan ik je verder helpen!
Bij een mooie landelijke organisatie in de omgeving Amsterdam is er ruimte voor een doortastende basisarts. De focus binnen deze functie ligt op de héle mens, niet alleen de aandoening, knelpunt of handicap. Vanuit verschillende organisaties komen er aanvragen binnen omtrent werk en gezondheid. Met het team van onder andere medici en arbeidsprofessionals buig je je over meervoudige, complexe vraagstukken. Jij bent een medische expert die zich in kan leven in verschillende rollen. Je houdt je namelijk bezig met het begeleiden en coachen van werknemers, het draaien van spreekuren, het afnemen medische keuringen en het adviseren van organisaties.
Spreekt deze rol je aan en ben je op zoek naar meer verdieping dan alleen de medische? Dan kom ik graag met je in gesprek!

Functie eisen

Wat vragen wij:
Je werkt graag samen met diverse disciplines. Je bent een bevlogen arts die zich op diverse vlakken binnen het vakgebied wil ontwikkelen.
Natuurlijk moet je ook over een aantal basisvoorwaarden beschikken, zoals:
- Afgeronde Geneeskunde opleiding;
- BIG-registratie;
- Affiniteit met het werkveld;
- en weet je ook nog binnen complexe casuïstiek de verschillende relaties en factoren in kaart te brengen, dan worden we helemaal gelukkig.

En verder? Dat bespreken we graag in een gesprek

recruiter van de vacature

Rosanna de Haan

recruiter van de vacature

Rosanna de Haan