Beleidsmedewerker ruimtelijke ordening

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9022998

Over de functie

Voor meerdere opdrachtgevers in de regio Zwolle (Overijssel, Gelderland en Flevoland) ben ik op zoek naar een beleidsadviseur ruimtelijke ordening. Met de zekerheid van een vast baan detacheren wij je bij onze opdrachtgevers. De opdrachten bij onze opdrachtgevers zijn stuk voor stuk afwisselend en uitdagend en divers qua inhoud.

Als Beleidsmedewerker RO is geen dag hetzelfde. Jij wordt ingezet vanwege jouw specifieke kennis en/of ervaring wat maakt dat je je volledig kunt richten op de inhoud van de opdracht.

Werkzaamheden zijn dan ook divers, zoals het zorgen voor de actualisatie van bestemmingsplannen waarbij jij het aanspreekpunt bent, het adviseren van het college én collega’s over ruimtelijke initiatieven die niet passen in het bestemmingsplan en je overleg met initiatiefnemers en omwonenden over deze initiatieven. Je vertegenwoordigt de gemeente bij de bezwaarcommissie voor wat betreft de besluiten die worden voorbereid en je ontwikkelt ruimtelijk beleid binnen het werkveld. Vaak ben je ook aanwezig bij het wethouderoverleg waarin je hen informeert over de stand van zaken over de lopende projecten.

Functie eisen

Wat vraagt Maandag® van jou?
• Afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur in de richting Planologie
• Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie bij een gemeente of andere overheidsorganisatie
• Je beschikt over kennis en inzicht in het ruimtelijke ordeningsrecht en je hebt inzicht in bestuurlijke besluitvormingsprocessen.

Ben jij enthousiast geworden en benieuwd naar de mogelijkheden? Ik zie jouw sollicitatie graag verschijnen! Werk jij als ZZP’er en heb jij geen interesse in een vast dienstverband? Ook dan kom ik graag met je in contact om te bespreken welke mogelijkheden er dan zijn.

recruiter van de vacature

Romy Wennekes

recruiter van de vacature

Romy Wennekes