Juridisch Adviseur Handhaving

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9022920

Over de functie

Klaar voor de start, AF! Rennen, hollen en achterstanden wegwerken is jouw kracht. Als de rust terug gekeerd is voer je de regie uit op alle voorkomende handhavingsdossiers. Je adviseert toezichthouders over vooraankondigingen, je behandelt zelf zienswijzen en stelt dwangsom- en bestuursdwangbeschikkingen op. Ben je oplossingsgericht en staat je stevig in je schoenen, reageer dan voor 10 augustus!

Je voert de regie op alle voorkomende handhavingsdossiers. Je adviseert toezichthouders over vooraankondigingen, je behandelt zelf zienswijzen en stelt dwangsom- en bestuursdwangbeschikkingen op. Ook ben je verantwoordelijk voor het opstellen van bestuurlijke boeten. Je verdedigt primaire besluiten bij bezwaar en (hoger) beroep. Je hebt daarnaast veelvuldig contact met overtreders en de behandelend inspecteur. Binnen het team ben je samen met de andere juridisch adviseurs VTH verantwoordelijk voor de juridische kwaliteitszorg van de processen en beslissingen.

Functie eisen

Je beschikt minimaal over HBO werk- en denkniveau. Het beschikken over een afgeronde opleiding Bestuursrecht is een pré. Je hebt actuele vakkennis van de WABO en aantoonbare ervaring met vergunningverlening en handhaving. Je hebt uitstekende communicatieve en adviserende vaardigheden, je bent zelfstandig en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, je bent oplossingsgericht en je staat stevig in je schoenen.

recruiter van de vacature

Inge de Moor

recruiter van de vacature

Inge de Moor