Jurist Handhaving VTH

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9022918

Over de functie

Handhavingsjurist: In de rol van projectleider hou jij je bezig met het implementeren van het nieuwe handhavingsbeleid Wabo. Het is dan ook van belang dat je ervaring hebt met het adviseren, ontwikkelen én uitvoering van beleid op het gebied van toezicht en handhaving. Pak jij deze uitdaging met beide handen aan?

Om het Wabo beleid op een zorgvuldige manier te implementeren, voor meerdere gemeente, wordt er een juridische projectleider gezocht. Met jouw inhoudelijke kennis en ervaring beschik je over een heldere visie en kan je deze zowel mondeling en schriftelijk goed overbrengen. Deze vacature is specifiek gericht op de ervaring van projectleider op projectmatig aangepakte handhavingsprojecten. Verwacht wordt dat je het team op een professionele manier mee kan nemen in de processen.

Het is een project voor de duur van minimaal 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Deze functie is ingeschaald op schaal 10.

Functie eisen

- Minimaal HBO werk- en denkniveau op het gebied van de ruimtelijke ordening en milieu, rechten, bestuurs- of bedrijfskunde
- Beschikbaar voor 32 – 36 uur per week
- Gemeentelijke ervaring

recruiter van de vacature

Inge de Moor

recruiter van de vacature

Inge de Moor