Docent voor het Startklaar Traject

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9022886

Over de functie

Ben jij klaar voor je eerste stappen in het onderwijs? Voor startende Docenten biedt Maandag® het Onderwijs Startklaar traject aan. Als Docent zijn de eerste stappen in de praktijk vaak het spannendst. Het moment waarop je het geleerde vanuit je opleiding in de praktijk brengt. Maandag® Startklaar helpt je hierbij op weg. Je komt bij Maandag® in dienst en krijgt aanvullend op je salaris diverse trainingen op het vlak van groepsdynamiek in de praktijk. Verder krijg je toegang tot een e-learning platform met meer dan 90 trainingen voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Functie eisen

Het traject duurt 12 maanden, waarin je naast je werk trainingen volgt en er lesbezoeken plaatsvinden. De trainingen vinden plaatst op de Maandag® Academy. Als je deze onderdelen succesvol hebt doorlopen, schrijven je trainer en begeleider een advies op maat. Op basis daarvan kijken we samen of er nog behoefte is aan aanvullende trainingen.

Ben je (bijna) net bevoegd en wil je meer weten over dit traject? Neem dan contact op met de recruiter van deze vacature!

recruiter van de vacature

Wendy Smit

recruiter van de vacature

Wendy Smit