Orthopedagoog Generalist

  • Category zorg-ggz
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9022842

Over de functie

Binnen deze functie voer je (psycho)diagnostisch onderzoek uit en doe je de verslaglegging hiervan. Je voert adviesgesprekken met klanten en professionals over de resultaten van het onderzoek. Je geeft advies over het hulpverleningstraject op basis van consultatie en/of diagnostiek. Waar nodig verleen je supervisie aan gedragswetenschappers en psychologisch assistenten. Je beoordeeld de noodzaak tot plaatsing in gesloten jeugdhulp instellingen en geeft instemmingsverklaringen af. Je levert je bijdrage aan beleids- en methodiekontwikkeling en (wetenschappelijk) onderzoek op het gebied van jeugdhulpverlening.

Functie eisen

Je bezit over het analytisch vermogen om tot een zorgvuldig advies en aanpak te komen voor het gezin. Je instelling is klantgericht en integer. Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden die klanten en professionals kunnen bijstaan in de juiste formulering van hun plan van aanpak.

Verder:

Je beschikt over een geldige registratie als Orthopedagoog-Generalist en hebt minimaal 3 jaar ervaring in de uitvoering van (psycho)diagnostische onderzoeken. Kennis en ervaring met: kind-jeugdpsychiatrie, psychopathologie, gedrags- en ontwikkelingsproblematiek, multi-problem gezinsproblematiek en handelingsgerichte diagnostiek zijn een pré.

Wat biedt Maandag® jou?

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.
Wij bieden een marktconform salaris en wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Alle reiskosten worden vergoed op basis van €0,19 per kilometer.
Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.
Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken

recruiter van de vacature

Sacha Bursian

recruiter van de vacature

Sacha Bursian