Junior Toezichthouder

  • Category bouw en civiel
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9022801

Over de functie

Heb jij net jouw MBO/HBO opleiding afgerond binnen de Civiele Techniek en wil je werken bij de Overheid? Dan is dit een unieke kans! Maandag® Amsterdam is opzoek naar een Junior Toezichthouder Civiel.

Maandag® Amsterdam is opzoek naar een Toezichthouder Civiel (starter). Je bereidt werken voor in het kader van klein onderhoud en je houdt dagelijks toezicht op de door derden uit te voeren werkzaamheden. Daarnaast assisteer je de wegbeheerder bij het toezicht op grotere complexe uitvoeringswerken. Hierbij stuur je op de kwaliteit van het werk en de controle van de veiligheid. Je bent van nature klantgericht en werkt graag samen met collega’s in een omgeving direct bij de burger en het bedrijfsleven. Daarnaast houdt je je bezig met het aanspreken van en contact leggen met de aanwonenden/bedrijven. Hierover rapporteer je aan je direct leidinggevende. Je inspecteert de buitenwegen en rapporteert hierover. Je voert zelfstandig kleine reparaties uit en handelt zelfstandig de klachten en meldingen af. Tevens draai je mee in de piketdiensten voor de gladheidsbestrijding en kun je worden ingezet als verkeersregelaar bij calamiteiten.

Functie eisen

- Afgeronde opleiding MBO/HBO Civiele Techniek
- Goede schriftelijke- en communicatieve uitdrukkingsvaardigheden.
- Je hebt een daadkrachtige persoonlijkheid, bent communicatief vaardig en in staat om met verschillende partijen in overleg te treden.
- Kennis van de RAW-systematiek is wenselijk.

recruiter van de vacature

Safouan Gharsallah

recruiter van de vacature

Safouan Gharsallah