Juridisch Adviseur Vastgoed

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region utrecht
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9022781

Over de functie

Voor een leuke gemeente in de buurt van Utrecht ben ik op zoek naar een Juridisch Adviseur Vastgoed. In deze gemeente werk je voor twee gemeentebesturen, en ruim 60.000 inwoners. Als Juridisch adviseur vastgoed ben jij met name op gebied van privaatrecht de spin in het web voor de stedelijke ontwikkelingsopgaven. Je bent het eerste aanspreekpunt bij juridische aangelegenheden op het gebied van grondzaken. Zo ga je je onder andere bezig houden met het opstellen en interpreteren van verschillende (concept) overeenkomsten, zoals o.a. (ver)koop- en huurcontracten en samenwerkingsovereenkomsten. Ook beheer je bestaande overeenkomsten en zie je er op toe dat contractanten hun contractuele verplichtingen nakomen. Zo nodig behandel je claims.

Als Juridisch Adviseur toon je lef en durf je innovatief te zijn in je werk. Je kijkt kritisch naar huidige processen, durft anderen aan te spreken en naar buiten te treden. Je voelt je verantwoordelijk voor de vraag, opgave of taak waaraan je werkt en hierin resultaat te boeken. Je communiceert de verwachtingen met opdrachtgevers, collega’s en externen, durft de confrontatie op te zoeken en zakelijk te zijn. Je neemt verantwoordelijkheid voor je loopbaan. Je weet die mensen in de organisatie te vinden waarmee je samen sterker staat. Je helpt anderen in het aangaan van het avontuur en leert van elkaars goede resultaten en fouten. Je geeft feedback en staat open om feedback te ontvangen. Je gaat het gesprek aan met het bestuur en de samenleving en werkt samen toe naar resultaat.

Functie eisen

• Heb jij minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie?
• Een relevante HBO afgeronde opleiding?
• Ben je 16 tot 24 uur per week beschikbaar?
• En heb je ervaring op het gebied van gebiedsontwikkeling, grond/vastgoedverkoop en sluiten van kostenverhaal overeenkomsten, en toe aan een nieuwe uitdaging?

Reageer dan via de onderstaande link. Ik vertel je graag meer!

recruiter van de vacature

Annerose Verheul

recruiter van de vacature

Annerose Verheul