Verzorgende IG Intramuraal of Thuiszorg

  • Category zorg-vvt
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9022780

Over de functie

Wij zijn op zoek naar Verzorgende IG’ers voor de regio Haarlem. Er zijn mogelijkheden in de wijk of intramuraal. Ben jij toe aan een nieuwe maandag? Reageer dan snel.

Het gaat om een opdrachtgever in Haarlem voor 16 tot 32 uur per week.

Jouw nieuwe maandag start bij mevrouw de Vries in de wijk. Je helpt haar starten met een fris begin van de dag. Daarna pak jij je fiets naar meneer Lopez en help je met het aantrekken van de steunkousen en de medicatie.

Of start jouw nieuwe maandag vroeg op een afdeling binnen een zorginstelling? Aangekomen op de afdeling haal je kopje koffie voor je collega’s van de nacht en voor jezelf. Ondertussen bespreek je de overdracht van de nacht. Vervolgens start je met de looplijst en zorg je ervoor dat iedereen weer fris de dag kan beginnen en zijn of haar medicatie krijgt. Na de lunch pak jij de taken op van de bewoners waar jij verantwoordelijk voor bent. Je past het zorgleefplan aan en zorgt dat alles geregeld wordt.

Als verzorgende IG heb je verzorgende, begeleidende en verpleegtechnische werkzaamheden. De taken variëren van wassen, aankleden, het toedienen van medicijnen, het verzorgen van wonden tot het begeleiden van mensen.

Ben jij de verzorgende IG’er die wij zoeken? Reageer dan snel!

Functie eisen

- Diploma Verzorgende IG
- Verantwoordelijke
- Zelfstandig

recruiter van de vacature

Evelien van der Laan

recruiter van de vacature

Evelien van der Laan