Werkvoorbereider Civiel

  • Category bouw en civiel
  • Region groningen
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9022763

Over de functie

Zit jij als ervaren werkvoorbereider al een aantal jaren op dezelfde plek en ziet jouw maandag er niet meer zo rooskleurig uit als toen jij in de functie begon? Dan ben jij toe aan een vervolgstap in jouw carrière! Maandag Groningen biedt deze vervolgstap! Wij zijn namelijk op zoek naar enthousiaste en passievolle Werkvoorbereiders Civiele Techniek die vanuit Maandag Groningen werkzaam zullen zijn voor diverse opdrachtgevers in de civiele wereld. Wij bieden jou de kans om je te ontwikkelen en in de keuken te kijken van diverse organisaties! Heb jij vervolgens het gevoel je genoeg ontwikkeld te hebben? Dan bieden wij jou de kans om de stap te maken naar Projectleider!
In jouw functie als werkvoorbereider houd jij je bezig met verschillende werkzaamheden. Je stelt plannen van aanpak op voor kleine civieltechnische en cultuurtechnische projecten, je geeft deels leiding aan de uitvoering van één of meerdere kleine projecten, je ondersteunt projectverantwoordelijken van complexe projecten, je signaleert vergunning-technische knelpunten in de voorbereiding en uitvoering van werken en dit rapporteer je aan de projectleiders. Tenslotte draag je ook nog zorg voor het bestek, de werkomschrijvingen, de tekeningen en de calculaties van de projecten.

Functie eisen

EISEN
- Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding Civiele Techniek
- Je hebt minimaal 3 jaar ervaring binnen de civiele techniek in de rol als werkvoorbereider
- Je hebt aantoonbare ervaring met tekenwerk, calculaties en het schrijven van bestekken.
- Je bent daadkrachtig, resultaatgericht, communicatief vaardig, overtuigend en een kartrekker
- Je bent beschikbaar voor een fulltime dienstverband

Wat biedt Maandag® jou?
Wij bieden je een marktconform salaris , goede secundaire arbeidsvoorwaarden en daarnaast bestaat een vast dienstverband tot de mogelijkheden!

recruiter van de vacature

Peter van den Berg

recruiter van de vacature

Peter van den Berg