Psychiatrisch Verpleegkundige

  • Category zorg-ggz
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9022745

Over de functie

Heb jij zin in een nieuwe Maandag® en het lef om deze aan te gaan? Is echt contact maken jouw kracht? Dan ben jij de psychiatrisch verpleegkundige die ik zoek!

Hier wordt je blij van

Als verpleegkundige B bij Maandag® krijg je de mogelijkheid je verder te ontwikkelen binnen de sector. Jouw kracht ligt in observatie en begeleiding, daarom is deze rol jou op het lijf geschreven. Vanuit de zekerheid van één dienstverband ontdek je diverse doelgroepen en problematieken. Wij kijken samen naar de beste plek voor jou, hierbij kan je onder andere denken aan de forensische psychiatrie, basis ggz verslavingszorg en ambulante hulpverlening. Je ontwikkeld je op verschillende gebieden en wordt betrokken bij het gehele behandelproces. Vanuit jouw professionaliteit ben jij een waardevolle toevoeging op een bevlogen multidisciplinair team. Waar jij het aanspreekpunt bent voor cliënten en andere betrokkenen. Met jouw doortastende aanpak wek je vertrouwen en weet cliënten te motiveren en betrekken bij hun eigen proces. Tot slot wordt het heel erg gewaardeerd als je ook nog beschikt over een gezonde dosis humor.

Nieuwsgierig? De mogelijkheden bespreek ik graag in een gesprek.

Contact opnemen kan via:

onderstaande “direct solliciteren” knop

T: 06-83805665 of

E: rosanna.dehaan@maandag.nl

Functie eisen

Hier worden wij blij van

Je werkt graag samen met diverse disciplines. Je bent energiek en zoekt ontwikkeling op diverse vlakken binnen het vakgebied. Natuurlijk moet je ook over een aantal basisvoorwaarden beschikken, zoals:

  • Afgeronde opleiding HBO/MBO Verpleegkunde;
  • BIG-registratie;
  • Affiniteit of ervaring met de psychiatrische sector;
  • En weet je ook nog kansen of knelpunten te signaleren en hiernaar te handelen, dan worden we helemaal gelukkig.

recruiter van de vacature

Rosanna de Haan

recruiter van de vacature

Rosanna de Haan