Floorwalker zaakgericht werken

  • Category ict
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9022725

Over de functie

Maandag® Den Haag zoekt professionals die digitalisering omarmen en die de ambitie hebben om een rol te vervullen met een maatschappelijk belang. Wordt jij hier gelukkig van? En wil jij in aanmerking komen voor een vast dienstverband bij de grootste detacheerder in de publieke sector? Lees dan snel verder:

De overheid is altijd in beweging. Lokale overheden zijn een centrale plek in de maatschappij met een toenemend dienstenpakket. Ontwikkelingen op het gebied van veranderende wetgeving of innovaties binnen de organisatie leidt tot een impact bij overheidsinstanties. Hierdoor ontstaat de behoefte aan professionals die kunnen omgaan met deze impact en de veranderende werkomgeving van ambtenaren. Voor een gemeente in de regio Zuid-Holland zoeken wij daarom een Floorwalker die bekend is binnen de gemeentelijke omgeving en die energie krijgt van het werken binnen een veranderende omgeving.

Als Floorwalker ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van afdelingen op het gebied van ICT. Je bent (alleen of samen met andere Floorwalkers) op een afdeling het aanspreekpunt voor medewerkers als er vragen zijn. Dit kan bijvoorbeeld gaan over een nieuwe applicatie of bij een werkproces dat is veranderd.
Concreet bestaat jouw dienstenpakket uit:
- Beantwoorden van diverse ICT- gerelateerde en functionele vragen
- Uitleg geven over de configuratie zaakgericht werken
- Het coachen van medewerkers op het gebied van zaakgericht werken
- Feedback geven aan het functionele en het technische beheer
- Toezien op juist gebruik van ICT toepassingen en het verloop van de werkprocessen.

Functie eisen

Voor deze functie is het van belang dat je communicatief vaardig bent en beschikt over een proactieve houding. Je bent bijvoorbeeld niet bang om een afdeling van 300 medewerkers te woord te staan. Ook deins je niet terug bij tegenslagen en draag je graag je steentje bij in grote projecten.
Daarnaast beschik je over:
- HBO werk- en denkniveau
- Minimaal 1 jaar werkervaring binnen een gemeentelijke organisatie
- Aantoonbare werkervaring met het beheren van een zaaksysteem
- Uitstekende communicatieve vaardigheden
- Een representatieve uitstraling.

Wat heeft Maandag® jou te bieden?
Naast een uitstekend salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.
Ben jij de Floorwalker waar ik naar opzoek ben? Dan kom ik graag met je in contact.

recruiter van de vacature

Faye de Meij

recruiter van de vacature

Faye de Meij