Administratief medewerker bij een school

  • Category financieel
  • Region flevoland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9022697

Over de functie

Voor een school in Friesland zijn wij op zoek naar een administratief medewerker. Het gaat om een functie voor 0,4fte, bij voorkeur verdeeld in 4 dagen (minder dagen in overleg mogelijk). In de eerste instantie is de functie voor 3 maand, met ingang van 1 september 2017.
Bij een wederzijdse klik is verlenging mogelijk en zal naar een vaste dienstbetrekking worden toegewerkt.

Als administratief medewerker verricht jij administratieve werkzaamheden ten behoeve van een administratie binnen de school, verwerk jij ingekomen en uitgaande (digitale) post en verricht ondersteunende werkzaamheden.
Verder werk jij conceptteksten uit. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van de schooladministratie, de financiële administratie en de leerlingenadministratie. Ook controller, invoer en houd jij gegevens in geautomatiseerde databestanden.

Tevens sorteer, registreer en distribueer jij interne en ingekomen stukken, waaronder e-mailberichten en spoed- en aangetekende stukken. Ook behoort het selecteren en frankeren van uitgaande post behoort tot jouw taken.

Als administratief medewerker ben jij het aanspreekpunt voor bezoekers en ook de inkomende telefoongesprekken.

Functie eisen

- Als persoon ben jij assertief, resultaatgericht en kan jij goed bijzaken van hoofdzaken scheiden
- Goede mondelinge en schriftelijke communicatie
- Er wordt van jou verwacht dat jij meedenkt met de organisatie en de wijze waarop het werk kan worden ingevoerd
- Flexibele houding en bij voorkeur woonachtig in Friesland

Zie jij deze tekst als een uitdaging en ben jij degene die ik zoek? Solliciteer dan direct of neem contact op met mij. Telefoonnummer 06 136 228 31 Mail rutger.gaastra@maandag.nl

Wat biedt Maandag® jou?
Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.
Wij bieden een marktconform salaris. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring en wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer.

Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.
Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Wij zijn ontzettend blij met alle reacties. Mocht je echter binnen 5 werkdagen geen reactie hebben ontvangen, dan sluit jouw profiel mogelijk niet voldoende aan en zullen we jouw sollicitatie in dit traject niet verder behandelen.

recruiter van de vacature

Rutger Gaastra

recruiter van de vacature

Rutger Gaastra