Justitieel Verpleegkundige

  • Category zorg-ggz
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9022693

Over de functie

Voor de regio Noord-Holland zijn wij op zoek naar Justitieel Verpleegkundigen. Je werkt vaak op de medische dienst van de PI. Jij bent als verpleegkundige verantwoordelijk voor de volledige verpleegkundige zorg van gedetineerden. Je verzorgt en begeleidt, neemt intake- en exitgesprekken af en je ondersteunt het artsenspreekuur. Ook stel je verpleegkundige diagnoses en ben je verantwoordelijk voor de zorg coördinatie. Je zal nauw samenwerken met een multidisciplinair team.

Functie eisen

- Diploma Verpleegkundige 4 of 5
- BIG geregistreerd
- Relevante werkervaring binnen de psychiatrie, jeugdzorg, ouderenzorg of in het ziekenhuis
- Bekwaam met verpleegtechnische handelingen
- Je staat stevig in je schoenen

Wat biedt Maandag® jou?
Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

recruiter van de vacature

Meike Molenaar

recruiter van de vacature

Meike Molenaar