Docenten nieuwe schooljaar

  • Category onderwijs-primair onderwijs onderwijs-speciaal onderwijs onderwijs-voortgezet onderwijs onderwijs-hbo/mbo
  • Region limburg
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9022580

Over de functie

Nog geen zekerheid voor komend schooljaar? Maak alvast kennis met Maandag®. We zoeken doorlopend docenten en onderwijsprofessionals die we op diverse opdrachten kunnen inzetten.

Als docent sta je met veel plezier voor de klas, ongeacht welk vak je geeft. Door aan te sluiten bij actuele onderwerpen, hun belevingswereld en interesses weet je de leerlingen te interesseren voor het vak. Daarbij heb je oog voor de leerling, leg je goed contact, vind je persoonlijke ontwikkeling en een veilig leerklimaat belangrijk. Je bent consequent in je handelen, bent zelfkritisch en werkt leerlinggericht. Door je enthousiasme, win je leerlingen voor je en met je vak gerelateerde kennis breng je de stof op een passende manier over.

What's in it for you? Je vindt het leuk om op basis van detachering te werken. Dit houdt in dat Maandag® jou een contract aanbiedt, waardoor je een vast marktconform salaris (LB/LC) ontvangt en goede arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingezet op langdurige vervangingen. Daardoor krijg je de kans geboden op diverse scholen een kijkje in de keuken te nemen en jouw skills in te zetten. Om het nog mooier te maken; Maandag® zorgt voor passende opdrachten.

Functie eisen

- bijna 2e of 1e graads lesbevoegdheid
- of al op zak
- elk vak telt
- regulier onderwijs, speciaal onderwijs, speciaal basis of voortgezet onderwijs, mbo, hbo

Ben je op zoek naar een andere functie binnen het onderwijs stuur dan een open sollicitatie naar Maandag om de mogelijkheden te bespreken.

recruiter van de vacature

Steffie Roodbeen

recruiter van de vacature

Steffie Roodbeen