GZ Psycholoog Verslavingszorg

  • Category zorg-ggz
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9022562

Over de functie

Zie jij de persoon achter de verslaving? Wil jij je richten op beleid en behandeling binnen de verslavingsproblematiek?
Voor een mooie locatie nabij Amsterdam zijn wij op zoek naar een betrokken GZ psycholoog.

Wat ga je doen?

Je werkt samen met een team van psychiaters, artsen, verpleegkundigen, maatschappelijk werkers, en basispsychologen. Binnen dit team draag jij de verantwoordelijkheid van hoofdbehandelaar. Gezamenlijk zijn jullie verantwoordelijk voor het behandelaanbod voor patiënten met verslavingsproblematiek. Als behandelaar biedt je zowel individuele therape als groepstherapieen aan gebaseerd op onder andere ACT, CGT en nieuwe methodes. Op het gebied van wetenschappelijk onderzoek geef je een bijdrage en ook op het gebied van zorgkwaliteit en opleidingsmogelijkheden zet jij je in. Kortom een functie met veel diversiteit waar jij je expertise ten volle kan benutten en ontwikkelen!


Wat bied Maandag® jou?

Wij bieden natuurlijk geld en goed salaris op basis van je opleiding en ervaring, daarnaast natuurlijk een pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld. Om van en naar je werk te komen krijg je een vergoeding van €0,19 per kilometer of een lease auto is een mogelijkheid. We zijn ons er van bewust dat jij je wilt blijven ontwikkelen en via de Maandag® Academy krijg je hier de ruimte voor, middels diverse cursussen, bijscholingsmogelijkheden en trainingen. Tot slot kan je altijd rekenen op je accountmanager en recruiter gedurende je tijd bij Maandag®.

Functie eisen

Wat vragen wij?

Jij bent een GZ-Psycholoog met een actuele BIG-registratie en ervaring op het gebied van ACT en/of CGT. Daarnaast hebt je affiniteit met werken met de doelgroep of al ervaring met verslavingsproblematiek. Ontwikkeling staat bij jou hoog in het vaandel zowel op personlijk als organisatorisch gebied. Tot slot ben je een betrokken leider bent die zich inzet voor verbondenheid.

recruiter van de vacature

Rosanna de Haan

recruiter van de vacature

Rosanna de Haan