Verpleegkundige Forensische Psychiatrie

  • Category zorg-ggz
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9022560

Over de functie

Ben jij op zoek naar een uitdagending binnen een gedreven team? Sta jij stevig in je schoenen en is echt contact maken jouw kracht? Dan ben ik op zoek naar jou!
In de regio Amsterdam zijn we op zoek naar een verpleegkundig talent voor een forenschisch psychiatrische setting.

Wat ga je doen?

Na een kopje koffie spreek jij met je team je dag en je patiënten door. Binnen het team van therapeutische hulpverleners, huisartsen en verpleegkundige geef jij jouw input over de behandel methode. Dan pak je je spullen en ga je zelfstandig je patiënten langs. Binnen deze juridische setting krijg je daarnaast ook te maken met diverse soorten gedragsproblematiek. Jij staat sterk in je schoenen en weet op creatieve wijze je aanpak persoonlijk te maken. Het is voor jou een uitdaging om jezelf te blijven ontwikkelen en bij te dragen aan het continu verbeteren van de zorgkwaliteit. Daarnaast geniet je van de kleine successen op je dag. De volgende dag spring je weer vol goede moed je bed uit, want elke dag ziet er anders uit en biedt nieuwe kansen.

Wat bied Maandag® jou?

Wij bieden een goed salaris op basis van je opleiding en ervaring, daarnaast natuurlijk een pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld. Om van en naar je werk te komen krijg je een vergoeding van €0,19 per kilometer, een lease auto is ook een mogelijkheid. We zijn ons er van bewust dat jij je wilt blijven ontwikkelen en via de Maandag® Academy krijg je hier de ruimte voor, middels diverse cursussen en trainingen. Tot slot kan je altijd rekenen op je accountmanager en recruiter tijdens je tijd bij Maandag®.

Functie eisen

Wat vragen wij?

Jij bent een verpleegkundige met een actuele BIG-registratie. Daarnaast hebt je affiniteit met werken het met mensen met psychiatrische problematiek of al zelfs ervaring op dit gebied. Je gaat aan de slag binnen een justitiële setting dus als je hier al bijscholing in hebt gehad is dat een pluspunt. Tot slot is het belangrijk dat je een leuke collega bent die goed kan samenwerken en de focus kan houden op goede zorg.

recruiter van de vacature

Rosanna de Haan

recruiter van de vacature

Rosanna de Haan