Kwartiermaker Revitalisering Plein 40 45

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9022567

Over de functie

Ben jij in staat om een winkelcentrum nieuw leven in te blazen? Om een gebied, door middel van betrokkenheid en het creëren van draagvlak, op ruimtelijk, sociaal en economisch vlak een kwaliteitsimpuls te geven?

Plein ‘40-‘45 is één van de commerciële centra van stadsdeel Nieuw-West. Zowel op fysiek- als op economisch vlak kan dit plein een kwaliteitsimpuls gebruiken. Maandag Amsterdam is op zoek naar een bevlogen Kwartiermaker met politieke en bestuurlijke sensitiviteit, die dit proces in goede banen gaat leiden. Als kwartiermaker krijg je de taak om al de lopende activiteiten rondom het (functioneren) van het plein - gezamenlijk met anderen - te verbinden en te ontwikkelen tot een samenhangende aanpak (communicatie, inspanningen, etc). Daarnaast zal de kwartiermaker - met de interne en externe stakeholders van deze aanpak - en zijn/haar netwerk van expertise en innovatieve methoden een ruimtelijk, sociaal en economische visie ontwikkelen die moet leiden tot een vitaal functionerend plein in 2025.

Functie eisen

De ideale kandidaat beschikt over:
- Een afgeronde HBO+/WO opleiding, bij voorkeur in bedrijfseconomische richting;
- Kennis van lokale gebiedscontext binnen een grotere gemeente (vergelijkbaar aan Amsterdam);
- Aantoonbare recente ervaring (tussen 1 en 5 jaar) in vergelijkbare opgaven (integrale gebiedsontwikkeling binnen een economisch omgeving/werkveld).

Daarnaast ben je bij voorkeur bekend met gebiedsgericht werken en beschik je over kennis van en actieve participatie in innovatieve ontwikkelingen van het werkterrein.

recruiter van de vacature

Mai Pham

recruiter van de vacature

Mai Pham