Jurist Sociaal Domein

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region limburg
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9022552

Over de functie

Het Sociaal Domein, een jungle waarin aangrijpende verhalen loodrecht tegenover de wet- en regelgeving kunnen staan. Als jurist heb je de uitdaging om de burger ‘die door de bomen het bos niet meer ziet’, zicht op een betere toekomst te geven. Het menselijk belang kun je nooit uit het oog verliezen, maar de wet moet wel gehandhaafd worden. Nee, zeker geen functie die voor iedere jurist weggelegd is!
Gelukkig ben jij wel uit het juiste hout gesneden. Jij hebt ervaring met het opstellen van bezwaar binnen de Wmo, Jeugdwet en Participatiewet binnen gemeente. Daarnaast verdedig jij ook bij de commissie. Jouw werkwijze is zelfstandig, maar je kan ook als klankbord of sparringpartner optreden.

Functie eisen

Niet geheel onbelangrijk…wat biedt Maandag® jou? Dat vertel ik liever in een persoonlijk gesprek, het is ten slotte maatwerk wat we doen. Maar als tip van de sluier; wist je dat er de mogelijkheid bestaat om vanuit een dienstverband bij Maandag® verschillende opdrachten uit te voeren? Dus vastigheid wat betreft het inkomen en flexibiliteit wat betreft de opdrachten en werkomgeving.
Interessant? Dan nodig ik je graag uit om hier verder over te praten! Niet interessant? Dan nodig ik je graag uit om over de andere opties te praten!

Wat mag jij verder van ons verwachten?
Naast de inhoudelijke uitdagingen zijn er nog een aantal extra voordelen om bij Maandag® te werken. Je profiteert namelijk van een prima arbeidsvoorwaardenpakket, een marktconform salaris en een collectieve pensioenregeling. Daarnaast kun je jezelf ontplooien door gerichte, vakinhoudelijke ondersteuning en vervolgopleidingen via de Maandag® Academy.

recruiter van de vacature

Koen Bezemer

recruiter van de vacature

Koen Bezemer