Kraamverzorgende

  • Category zorg-vvt
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9022498

Over de functie

De gehele kraamperiode bij hetzelfde kraamgezin! Wil jij klanten een onvergetelijke week bezorgen? Heb jij passie voor de Kraamzorg en wil je snel aan de slag?

Voor onze kleinschalige opdrachtgever in de regio West-Brabant zijn wij op zoek naar Kraamverzorgenden met passie!
Bij deze opdrachtgever wordt er gewerkt volgens de 1 op 1 methode, wat betekent dat je als Kraamverzorgende gedurende de gehele kraamperiode bij het kraamgezin blijft. De klanten vinden dit prettig en jij kunt hierdoor als Kraamverzorgende ook veel voldoening halen uit je werk.

In deze functie ben je bereid om te reizen, onregelmatig te werken en een heel gezin te willen bedienen. De opdrachtgever staat voor warme en persoonlijke zorg, dus het is belangrijk dat je zelf ook een hart voor de (kraam)zorg hebt!
De startdatum is in overleg, net als het aantal uren.

Functie eisen

Als Kraamverzorgende:
- Ben je in het bezit van het diploma niveau 3 met uitstroom Kraamverzorgende
- Heb je een positieve en flexibele instelling
- Ben je klantgericht
- Heb je een rijbewijs én auto tot je beschikking

Wat biedt Maandag® jou?
Vanuit een (vast) dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao (VVT). Je wordt ingeschaald op basis van ervaring.
Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.
Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

recruiter van de vacature

Annebel Buermans

recruiter van de vacature

Annebel Buermans