Accountmanager

  • Category maandag intern
  • Region friesland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9022478

Over de functie

Maandag® Leeuwarden groeit! We zijn op zoek naar een Accountmanager ter uitbreiding van ons team. Bij Maandag® Leeuwarden werk je in een enthousiast en ambitieus team van Accountmanagers en Recruiters. No-nonsense, actiegericht en een hoge mate van vrijheid in de manier waarop je je doel bereikt, dat is kenmerkend voor de cultuur van Maandag®. Professioneel, maar ook laagdrempelig. Bij Maandag® is de rol van Accountmanager en Recruiter gescheiden, zodat je alle focus kan leggen op waar jij goed in bent. Samen met de Recruiter ben jij verantwoordelijk voor een specifiek vakgebied in onze regio. Dit vraagt uiteraard om een goede samenwerking.

Met een stevige bak koffie in je hand speur je het internet gefocust af naar nieuwe vacatures. Zonder twijfel pak je keer op keer je telefoon, toetst het telefoonnummer in en gaat vol zelfverzekerdheid die vacature binnenhalen. De bezwaren die je hoort zijn geen probleem en laten jou niet uit het veld slaan! Je komt met creatieve antwoorden en je laat zien een waardig gesprekspartner te zijn. Deze klant hoort jouw gedrevenheid en vertelt voorzichtig meer over zijn organisatie en de vacature. Jouw nieuwsgierigheid, oprechte interesse en kennis van het vakgebied zet je in, waardoor je deze klant langzaam aan je weet te binden. Jouw opdrachtgever buigt om; je mag mee zoeken naar de perfecte kandidaat voor deze inhoudelijk zware functie.

Vol energie en positiviteit snel jij je naar de Recruiter om de vacature helder over te brengen, zodat deze vast aan de slag kan en een eerste search kan maken. Jij springt in je auto en vertrekt richting de klant, om de vacature helemaal helder te krijgen en een begin van een duurzame relatie op te starten.
Ondertussen denk je na over hoe jij jouw verschillende opdrachtgevers kan helpen. Het is immers jouw verantwoordelijkheid om de regionale kansen te vertalen naar nieuwe opdrachten. Als Accountmanager ben jij de sparringpartner voor klanten op het gebied van capaciteitsproblemen.
Commercieel succes behalen is een van jouw belangrijkste drijfveren. Je legt de lat hoog en je gaat voor resultaat.

In nauwe samenwerking met de Recruiter bemiddel je professionals naar uitdagende projecten en voorzie je jouw klanten van de optimale match. Je bent iemand die de touwtjes in handen neemt en je creëert kansen. Je beschikt over een sterke persoonlijkheid en neemt een flinke dosis overtuigingskracht met je mee. Daarnaast heb je veel energie en vind je het leuk om in contact te zijn met veel verschillende type mensen.

Functie eisen

• HBO werk- en denkniveau
• Minimaal 2 jaar commerciële werkervaring
• Je hebt ervaring met (telefonische) acquisitie
• Je bent zelfstandig, proactief, ambitieus en sales gedreven
• Je bent communicatief sterk en een goede gesprekspartner op verschillende niveaus
• Je hebt kennis van en/of ervaring met de non-profit sector
• Je bent fulltime beschikbaar

recruiter van de vacature

Sanne Lindeman

recruiter van de vacature

Sanne Lindeman