Jeugdverpleegkundige

  • Category zorg-ggz
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9022458

Over de functie

Maandag® is op zoek naar een bevlogen Jeugdverpleegkundige voor een van onze opdrachtgevers in Rotterdam-Rijnmond. Binnen deze functie beoordeel je de situatie van kinderen en jongeren op sociaal-medisch gebied. Je voert gesprekken met kinderen en hun ouders, signaleert vroegtijdig of een gezin ondersteuning nodig heeft, geeft advies of verwijst door naar de pedagoog, jeugdarts of andere (zorg)organisatie en bewaakt de continuïteit van de zorg.
Jij, open, energiek, ijverig en flexibel, werkt nauw samen met bovengenoemde instanties die net als jij “jouw” kinderen een gezonde en veilige kindertijd willen faciliteren. Je bent het aanspreekpunt voor kinderopvang en scholen voor basis-, voortgezet- en speciaal onderwijs. Je neemt deel aan zorgoverleggen op deze scholen en voert het Rijksvaccinatieprogramma uit. Daarnaast:

Functie eisen

• Ben je in het bezit van het diploma HBO-V en kun je een VOG en BIG overleggen
• Bouw je aan vertrouwensrelaties met ouders, verzorgers, kinderen en jongeren
• Beschik je over goede communicatieve vaardigheden ten behoeve van het adviseren en motiveren van ouders
• Heb je een integere, professionele houding en kun je efficiënt en effectief samenwerken binnen een team
• Beschik je over digitale vaardigheden en sta je open voor technologische ontwikkelingen

Wat biedt Maandag® jou?

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.
Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao (Jeugdzorg). Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring en vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer.
Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.
Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken

recruiter van de vacature

Sacha Bursian

recruiter van de vacature

Sacha Bursian