IC CCU Verpleegkundige

  • Region limburg
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • Category zorg-ziekenhuizen
  • remoteId 9022454
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Voor meerdere opdrachtgevers in de regio Limburg is Maandag® Maastricht op zoek naar IC/CCU verpleegkundige. Werk je al als IC/CCU verpleegkundige maar ben jij toe aan een andere setting? Of ontvang jij binnenkort je aantekening? Super! Ik kom graag in contact met jou!

Op een IC/CCU afdeling worden patiënten opgenomen die zorgvuldige bewaking, ondersteuning of overname nodig hebben van een bepaalde lichaamsfunctie. Dit kan bijvoorbeeld de ademhaling of de bloeddruk zijn. Deze lichaamsfuncties kunnen verstoord zijn na bijvoorbeeld een grote operatie, een bloedvergiftiging of een andere ernstige aandoening. Het doel is om patiënten te stabiliseren, zodat zij terug kunnen keren naar een Medium Care of een verpleegafdeling. De specialistische vervolgopleiding bestaat uit een theoretisch en een praktisch deel.
Op de IC/CCU (Intensive Care/Coronary Care Unit, of hartbewaking) behandelen wij patiënten van wie één of meerdere belangrijke organen ernstig verstoord of bedreigd worden. De patiënten krijgen tijdelijk ondersteuning bij bijvoorbeeld de ademhaling en/of bloeddruk. Met apparatuur en begeleiding bewaken de artsen en IC-verpleegkundigen de orgaanfuncties en proberen deze te stabiliseren, zodat de patiënt weer naar de verpleegafdeling kan worden overgeplaatst.

Wat biedt Maandag® jou?
Vanuit een dienstverband bij Maandag® kan je diverse opdrachten vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.
Wij bieden een marktconform salaris volgens de CAO van de opdrachtgever. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 netto per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden.
Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Wil je met mij in gesprek om jouw motivatie voor een samenwerking met Maandag® te bespreken? Bel me dan op, 06-13249632 of mail naar nathalie.puts@maandag.nl

Functie eisen

- MBO/HBO Verpleegkundige
- Specialisatie tot IC/CCU Verpleegkundige
- BIG Geregistreerd

recruiter van de vacature

Nathalie Puts

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden