Senior Medewerker Reporting

  • Category woningcorporaties
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo mbo
  • remoteId 9022446

Over de functie

Ben jij geordend, goed met cijfers en wil jij je volledig inzetten voor de afdeling Reporting bij een woningcorporatie? Pak deze kans en stuur mij een berichtje!

Dit jaar is er een splitsing aangebracht tussen de afdeling ‘Accounting’ en ‘Reporting’ bij een van onze opdrachtgevers. Naar aanleiding hiervan zijn zij op zoek naar een Senior Medewerker Reporting die graag wilt helpen bij de ontwikkeling van het team en de kwaliteitsverbetering die zij willen realiseren.

Je draagt zorg voor de juiste, volledige en tijdige opstelling van de interne en externe financiële verantwoordingen. Je kunt jezelf een specialist op het gebied van fiscaliteit noemen en je zorgt voor het implementeren en onderhouden van het Tax Control Framework. Realiseren van de maand- en kwartaalrapportages, het jaarverslag, de jaarrekening, dVi en overige verantwoordingen is voor jou kinderspel. Ook het jaarlijks waarderen van het vastgoed en contacten onderhouden met de externe taxateurs behoort tot jou taken.

De bewaking van de datakwaliteit in het primaire systeem kun jij realiseren en je fungeert als vraagbaak en opleidingscentrum voor de rest van de organisatie bij financiële vraagstukken, ook ben je financieel aanspreekpunt voor de externe partijen.

Niet alleen je deskundigheid kun je kwijt in dit team, ook krijg je veel ruimte voor eigen initiatief. Je rapporteert aan de Teamleider Reporting & Accounting.

Ben jij bevlogen, punctueel en lever jij die uitstekende kwaliteit waar wij naar op zoek zijn? Stuur mij jouw CV en wie weet zitten wij morgen al samen aan een kop koffie!

Functie eisen

Wat zijn de functie-eisen voor een Senior Medewerker Reporting:
• Diploma Accountancy of Bedrijfseconomie op HBO niveau / Vergelijkbare opleiding + aantal jaren werkervaring
• Kennis van verslaggeving
• Affiniteit met waardering van vastgoed en treasury
• Vastberaden

Voor wat, hoort wat natuurlijk!
Maandag® biedt je een salaris conform cao Woondiensten en maakt het leasen van een auto uit eigen wagenpark bespreekbaar. We organiseren daarnaast ook cursussen op de Maandag® Academy om up to date te blijven en verwelkomen je graag de eerste maandag van de maand tijdens onze Welkom bij Maandag® bijeenkomst. Je leert andere professionals kennen die starten en de interne collega’s van de vestiging. Daar houdt het echter niet op. Vanaf het moment dat je opdracht start komt de accountmanager regelmatig langs om bij te praten. Weet ons tussendoor ook te vinden als sparringpartner! Verder behoort een vast dienstverband zeker tot de mogelijkheden!

recruiter van de vacature

Cindy Meijne

recruiter van de vacature

Cindy Meijne