Regisseur digitaal documentbeheer

  • Category ict
  • Region limburg
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9022419

Over de functie

De komende jaren staat onze opdrachtgever voor de uitdaging om het analoge archief te transformeren naar een digitaal archief. Deze transformatie gebeurt uiteraard stapsgewijs en daar kunnen ze jouw hulp goed bij gebruiken! Ik ben daarom op zoek naar een regisseur digitale duurzaamheid. In deze functie geef je vorm en inhoud aan digitaal documentbeheer en de ontwikkeling van digitale archieven.

Je combineert innovaties ten behoeve van een efficiënt en toegankelijk documentbeheer met (overheid)richtlijnen ten aanzien van digitale duurzaamheid. Hierbij maak je functionele afwegingen ten gunste van de documentontsluiting voor de eindgebruiker, binnen de richtlijnen van archivering. Tevens heb je een controlerende en monitorende functie ten behoeve van een goede en volledige dossiervorming.

Om jouw doelen te bereiken werk je intensief samen met de beleidsmedewerker informatiemanagement en diverse proces- en applicatiebeheerders. Daarnaast heb je in de huidige, hybride situatie ook zorg voor analoge archivering.

Functie eisen

• Afgeronde opleiding HBO Informatiemanagement (of vergelijkbare richting)
• (Stage) ervaring binnen een gemeente m.b.t. digitale informatievoorziening
• Vol energie en een echte ambassadeur voor het digitaal en zaakgericht werken

Heb jij (stage) ervaring binnen de lokale overheid of gemeente op het gebied van digitale informatievoorziening en neem je graag een adviserende rol aan? Dan vertel ik je graag meer over de mogelijkheden die ik je vanuit Maandag® kan aanbieden. Opleiding en verschillende contract vormen behoren tot de mogelijkheden.

recruiter van de vacature

Wieteke den Os

recruiter van de vacature

Wieteke den Os